ΠΑΤΡΑ : Προσπελασιμότητα, άρση επικινδυνότητας και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην συνεδρίαση του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΗ ασφάλεια των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αποτελεί ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την Περιφερειακή Αρχή. Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την αιρετή Περιφέρεια, από το 2011, στόχος ήταν να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα έργα συντήρησης των δρόμων και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Αυτό επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, σημειώνοντας πως «η Περιφέρεια έχει αναπτύξει ένα λειτουργικό, στοχευμένο Στρατηγικό Σχέδιο Δράσεων για την προσπελασιμότητα και την άρση της απομόνωσης, με αναδιοργάνωση και επανιεράρχηση των αναγκών του οδικού δικτύου». 


Οπως προσθέτει, συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξεύρεση περισσότερων πόρων για το τεράστιο οδικό δίκτυο που διαθέτει η Περιφέρειά μας και για πολλά χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένο από συντήρηση.
Το θέμα αυτό, δηλαδή της Προσπελασιμότητας – Άρσης Επικινδυνότητας – Οδικής Ασφάλειας, θα συζητηθεί στην ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου