ΠΑΤΡΑ : ΩΔΕΙΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ Εγγραφές για το πρόγραμμα: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’Α :                
Συνεχίζονται στο ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, οι εγγραφές για το πρόγραμμα: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’, που θα ισχύσει από 7 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και θα αφορά σε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, όλων των μουσικών οργάνων, με διδασκαλία από το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου του Οργανισμού.
                Οι σπουδαστές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα [ανεξαρτήτως ηλικίας], μπορούν να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα, στο όργανο που θα επιλέξουν κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο καθηγητή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


                Παράλληλα αρχίζουν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές για τις διάφορες Σχολές, Ενόργανης, Φωνητικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα]. Το Ωδείο καλύπτει όλες τις σχολές των κλασικών οργάνων, σχολές ελεύθερων μουσικών σπουδών, αλλά και πρωτότυπα τμήματα για μικρές ηλικίες.
                Στην κατηγορία των κλασικών σπουδών, υπάγονται οι σχολές, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ [τμήματα: Αρμονίας, Αντίστιξης- Φυγής- Ενοργάνωσης και Σύνθεσης], ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ [τμήματα: Πιάνου, εγχόρδων, πνευστών και κρουστών οργάνων, κιθάρας και τσέμπαλου], ΜΟΝΩΔΙΑΣ [τμήματα: Μονωδίας και Μελοδραματικής], ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ.
                Στις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, υπάγονται οι Σχολές: Σύγχρονου τραγουδιού [Ελληνικού και ξένου], Ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, Ντραμς, Θεωρητικών- Μπάσο Μουσικής Jazz, Αρμονίου, Ακορντεόν, Παραδοσιακής Μουσικής [ούτι, πολίτικο λαούτο (λάφτα)-στεριανό- κρητικό- νησιώτικο, κλαρίνο- μαντολίνο και παραδοσιακό τραγούδι], Σχολή λαϊκών οργάνων [μπουζούκι- τζουράς- μπαγλαμάς- λαϊκή κιθάρα] και Χορωδιακής αγωγής ενηλίκων.
                Για τα παιδιά μικρών ηλικιών, υπάρχουν τα τμήματα: Μουσικής Προπαιδείας, κιθάρας [Κιθαρούπολη] και κρουστών οργάνων.
               Στο ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές, οι οποίοι πέραν των εκπαιδευτικών τους καθηκόντων, παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό τους έργο, σε δημόσιες συναυλίες, από κοινού με προχωρημένους σπουδαστές ή σε συνεργασία με συναδέλφους τους στο Ωδείο.

              Πληροφορίες γενικώς για το ΩΔΕΙΟ και τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καθημερινά στη Γραμματεία του Οργανισμού κα Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280 και Γούναρη,
τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248 www.polyphonikipatras.gr
             
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου