3η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες- Πάτρα 2017 : Κορυφώνεται το ενδιαφέρον




Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την πολυαναμενόμενη 3η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες- Πάτρα 2017, καθώς τρεις ακόμα επίλεκτες παρουσίες συμπληρώνουν και ενισχύουν το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα στη Συνάντηση, θα δώσουν το παρόν, η ακαδημαϊκός Αντιγόνη Λυμπεράκη, η πρώην ευρωβουλευτής Άννα Καραμάνου και η γνωστή συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα, που έλκει την καταγωγή από την Αχαΐα.
  Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι διακεκριμένη καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής   και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και πολιτικός .
Η Άννα Καραμάνου είναι πρώην Ευρωβουλευτής και γνωστή επίσης ως πρώην Πρόεδρος της επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ η Ευανθία Ρεμπούτσικα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, εκτός από το εξωτερικό, όπου κάνει διεθνή καριέρα, είναι  ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο ελληνικό κοινό.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή της ευρωβουλευτού Εύας Καιλή, της νομικού Εύης Τατούλης, που είναι και πολιτευτής καθώς και του Δημοσθένη Πολύζου, αναπληρωτή Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Στη διάρκεια της Συνάντησης, θα απονεμηθούν και οι καθιερωμένες τιμητικές διακρίσεις, εκ μέρους των Οργανωτών (Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος- ΙΝ.ΑΝ.Δ.Ε.).
Επισημαίνεται ότι η είσοδος στη Συνάντηση, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Αστήρ,  θα είναι ελεύθερη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου