ΠΑΤΡΑ : Ένα ανοιχτό στούντιο στην καρδιά της πόλης




Η εικαστικός Βασιλική Κασπίρη δημιουργεί ένα open studio στην καρδιά της Πάτρας. Από 27 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του εργαστηρίου της στην οδό Τζουρτζ 3 όχι μόνο για να παρουσιάσει καινούρια δουλειά της, αλλά για να αλληλεπιδράσει με τους επισκέπτες της και να συν-δημιουργήσει μαζί τους έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και ανταλλαγής καλλιτεχνικών εμπειριών.
Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε συνεργασίες με σκηνογράφους και σκηνοθέτες, η Βασιλική Κασπίρη πιστεύει πως η αλληλεπίδραση είναι ένα από τα βασικά κλειδιά της δημιουργίας. Σε μια όμορφη καλλιτεχνική γειτονιά, φιλοδοξεί με αυτή την πρωτοβουλία να σπάσει την άκαμπτη σχέση ανάμεσα στον δημιουργό και τον «πελάτη» της τέχνης.
Κατά τη διάρκεια του open studio οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τεχνικές που χρησιμοποιεί, να σχεδιάσουν μαζί της νέα έργα που δεν έχουν φανταστεί, να συμμετέχουν σε μίνι εργαστήρια ή σεμινάρια και φυσικά να προμηθεύονται έργα από την πολυετή εικαστική διαδρομή της, σε ειδικές τιμές.  Όλ’ αυτά θα συνοδεύονται συχνά με ένα μικρό κέρασμα, σε μια από τις πιο όμορφες κρυφές αυλές της πόλης, με συμμέτοχο την οινοποιία Παρπαρούση.
Σχεδιάστε λοιπόν τις βόλτες σας στην όμορφη Τζουρτζ, καθώς το open studio ξεκινάει στις 27 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και θα σας περιμένει κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου απο τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου