Ο Νίκος Κοντοές, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται "Το Δ.Σ. του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, ενημερώθηκε και επίσημα χθες, κατά την τακτική του συνεδρίαση, ότι την 1η Δεκεμβρίου 2017 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας (Ε.ΛΙΜ.Ε) όπως αυτό προέκυψε από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, που προηγήθηκε, την ίδια ημέρα. Στο νέο Δ.Σ. ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ εκλέχθηκε στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης.


Το Δ.Σ. εκτιμά ότι η θέση του Γενικού Γραμματέα στην Ένωση Λιμένων Ελλάδας, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στο Λιμάνι και την πόλη μας και αποτελεί έμμεση αναγνώριση της θέσης και εκτίμησης που απολαμβάνει ο Οργανισμός, στους φορείς εκπροσώπησης της λιμενικής βιομηχανίας, ως αποτέλεσμα των πολύπλευρων προσπαθειών, διαχρονικά, των Διοικήσεων και των εργαζομένων του.
Η συμμετοχή στην εν λόγω θέση θα αξιοποιηθεί για την αμφίδρομη ανταλλαγή εμπειριών, γόνιμων προβληματισμών και δράσεων προς όφελος του Λιμανιού και της ευρύτερης περιφέρειας".