ΠΑΤΡΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ : 1o ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΛΛΙΡΗ




Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των παραδοσιακών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού, των Μπουρμπουλιών, τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αναλλοίωτη φρεσκάδα και σαγήνη τους επιφυλάσσοντας πολλά απρόοπτα και τρελό κέφι στους φίλους τους που τα περιμένουν με ανυπομονησία.
Ο Θάνος Καλλίρης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις τα τελευταία 5 χρόνια, συνεχίζει το live ΄n΄ party του που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό και θα είναι κοντά μας στο 1ο Μπουρμπούλι, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα «Αστέρια Live Πάτρας».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και πολύ αγαπημένες επιτυχίες του, καθώς και ένα πλούσιο πρόγραμμα με ελληνικά ποπ-ροκ τραγούδια, και μεγάλες επιτυχίες !
Σούπερ ανεβαστική και παρεϊστικη διάθεση, με επιλογές από ΟΛΑ τα είδη της μουσικής, απ’ όλες τις δεκαετίες και όπου μας πάει η τρέλα της βραδιάς του ΝΤΟΜΙΝΟ…!
Από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της σύγχρονης σκηνής ο Θάνος Καλλίρης έχει στο ενεργητικό του χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.
Σύγχρονος, μελωδικός, ερωτικός, απολαυστικός, γεμάτος κέφι ο Θάνος Καλλίρης θα αποζημιώσει με το παραπάνω τους πολλούς αγαπημένους φίλους του αποτυπώνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στον πρώτο χορό των Μπουρμπουλιών.
Μαζί του στο τραγούδι, στην κιθάρα και στο σαξόφωνο ο Γιώργος Μάγος και στα πλήκτρα και τραγούδι η Σταματίνα Καντά.
Ένα live πάρτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Επίσης θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε και τη περσινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 Αντριάννα (Άντρια) Παναγιωτοπούλου που με τις ιδιαίτερες χορογραφίες της θα μας δώσει μια άλλη νότα στην μαγική αυτή βραδιά.
Όπως το έθιμο μας επιβάλει  τα Ντόμινο δεν πληρώνουν για την είσοδό τους στο χώρο, ενώ για τους άνδρες η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.
Στο χώρο θα διατίθενται  δωρεάν ντόμινο για τις κυρίες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610-336427


Θάνος Καλλίρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στα Πατήσια, στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο και σπούδασε πιάνο κιθάρα και αρμονία δίπλα στον Κώστα Κλάββα. Ο πατέρας του είναι ο γνωστός κιθαρίστας Τίτος Καλλίρης.
Αφού απολύθηκε από το στρατό και μετά από διάφορα γκρουπάκια με γνωστότερό τους το «BIJOUX», δημιούργησε μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή τους «BANG».
Το 1987 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Στοπ» και κατέλαβαν την 10η θέση. Έκτοτε ξεκίνησε μια θεαματική πορεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Συνεργάστηκαν με τους σημαντικότερους παραγωγούς και ηχολήπτες της εποχής όπως τον Shep Pettibone (Madonna, G.Michael, E.John etc), M. Hutchinson (Madonna etc), Bob Kraushaar (Johnny Hates Jazz, Erasure, M.Almond etc), Francois Kevorkian και άλλους.
Το βίντεο κλιπ του «Holding My Heart» γυρίστηκε στο Hollywood με διάσημους συνεργάτες όπως επίσης έκαναν και ένα Βίντεο κλιπ και μια μίνι περιοδεία στην Ιαπωνία.
Από το 1985 και μέχρι και τα μέσα του 1991 όπου και οι BANG σταμάτησαν, ένα τραγούδι τους το: «You’re the one» μπήκε στο Βρετανικό TOP75 και ένα άλλο το: «Holding My Heart» στο Αμερικάνικο HOT100.
Από το τέλος του 1991 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικούς δίσκους και πολλά singles που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχει γυρίσει 39 βίντεο κλιπς και του έχουν απονεμηθεί πολλοί χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι. Στο ενεργητικό του υπάρχει επίσης και ένα διαχρονικό πια χριστουγεννιάτικο cd.
Τα περισσότερα τραγούδια του τα έχει γράψει ο ίδιος και έχει κάνει επίσης τις περισσότερες ενορχηστρώσεις και τις εκτελέσεις οργάνων στους δίσκους του.
Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε καταδικάζω» και ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως «Γιορτάζω» (1993), «Θα περιμένω», «Το Νου σου κύριε Οδηγέ», «Κάποιο καλοκαίρι», «Αγάπη καλοκαιρινή», «Όχι όχι το μωρό μου», «Φώναξέ με», «Love Sorry» (τραγούδι τίτλων σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά) και άλλα.
Το 1996 πήρε το βραβείο ΠΟΠ ΚΟΡΝ (μετέπειτα βραβεία ΑΡΙΩΝ) για την καλύτερη ερμηνεία στο τραγούδι «το νου σου κύριε οδηγέ» και το 1997 το βραβείο του καλύτερου τραγουδιστή.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς συναδέλφους του και έχει κάνει αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αυστραλία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος για 3 συνεχή χρόνια του φιλανθρωπικού συλλόγου «το χαμόγελο του παιδιού».
Το 2009 ο Θάνος Καλλίρης μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή μας προσφέρουν ένα ντουέτο στο κομμάτι «Ανδρική Αλληλεγγύη».
Το 2011 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι του Θάνου Καλλίρη με τίτλο "Καινούρια μέρα θα χαράξει" σε μουσική και στίχους δικούς του, ενώ τον Νοέμβριο του 2012 παρουσίασε στο Youtube το τραγούδι «Έλα να με βρεις» σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.
Τον Ιούνιο του 2015 επιστρέφει με το τραγούδι «Θέλω να με θέλεις» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε στην Ζάκυνθο και το επιμελήθηκε σκηνοθετικά η Cadro.
Από τις τελευταίες του επιτυχίες ως συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός αποτελεί το (πρώτο για την καριέρα του) χρυσό single της Πέγκυς Ζήνα «Love is a wonderful thing».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου