ΠΑΤΡΑ : Απο σήμερα η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ


H 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ, η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή, 27 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και για τρεις ημέρες, έως και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, θα φιλοξενήσει ερευνητικούς, εκπαιδευτικούς και αναπτυξιακούς φορείς, νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστούς καθώς και συμπράττοντα σχήματα (ερευνητικά εργαστήρια και νεοφυείς επιχειρήσεις) που συνεργάζονται για την υλοποίηση καινοτόμων προϊόντων η υπηρεσιών, πλαισιωμένη από σειρά εκδηλώσεων και διαγωνισμών. 

Την έκθεση πρόκειται να επισκεφτούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, πρέσβεις, εκπρόσωποι φορέων στο χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι χρηματοοικονομικών και επενδυτικών οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα εγκαίνια και η Κεντρική Εκδήλωση της έκθεσης θα λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 19:00 με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά.

Περισσότερες πληροφορίες για τηνPATRASIQ 2018 μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://www.patrasiq.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου