ΠΑΤΡΑ: Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego

 
Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Πάτρα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, τόσο από αγωνιστικής όσο και από οργανωτικής πλευράς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego στις δύο κατηγορίες, Senior & Junior. Η διοργάνωση της Hellenic Stratego Committee, που έγινε υπό την ευθύνη της Patras Stratego Team και διεξήχθη από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 21 Απριλίου στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και το cafe "το Νέον".
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ακολουθήσει τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISF) στην κατηγορία Senior, όπως και στην Junior για πρώτη φορά. Στην κατηγορία Senior θα πραγματοποιηθούν 9 γύροι, ενώ στην Junior 7. Οι τρείς πρώτοι νικητές της κατηγορίας Junior θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Senior.
Συμμετείχαν τα clubs Athens Stratego Team, Patras Stratego Team, Pella Club Alexander the Great, Pyrgos Stratego Team, Serres Stratego Team και Stratego Captains.
Στην μεγάλη κατηγορία νικητές αναδείχθηκαν οι 1) Γιάννης Βανδώρος από την ομάδα Stratego Captains της Αθήνας, 2) Χαράλαμπος Στανίτσας από την ομάδα Alexander the Great, από τη Σκύδρα Πέλλας και 3) Αναστάσιος Κουκάς από την ομάδα Stratego Captains.
Στον χώρο αγώνων λειτούργησε έκθεση Stratego καθ' όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019, θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, την Άνοιξη και συγκεκριμένα μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Στις φωτογραφίες χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου