ΠΑΤΡΑ : Τουρνουά Stratego JUNIOR 64


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά stratego δημοτικών σχολείων Junior 64, από την Patras Stratego Team.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών(Κωστή Παλαμά 95), με ώρα έναρξης στις 17:30.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ομίλους των τεσσάρων που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους ημιτελικούς. Οι ημιτελικοι και τελικοί θα έχουν την μορφή νοκ-άουτ.
Τα παιδιά που θα απαρτίζουν την κάθε ομάδα, θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, αναπτύσσοντας το αίσθημα της ομαδικότητας, αλλά και της συνεργασίας. Επίσης, διατηρώντας το αίσθημα του συναγωνισμού, να επιδείξουν ευγένεια για τις αντίπαλες ομάδες.
Παράλληλα με την ανάδειξη των τριών πρώτων ομάδων, θα βραβευτεί και ομάδα που που έδειξε τον καλύτερο χαρακτήρα για την συνολική της παρουσία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για την οργάνωση του Junior64, συνέβαλαν σημαντικά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το ηλεκτρονικό κατάστημα παιγνιδιών "efantasy.gr", το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".
Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras
Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός "SUPER B", ο ραδιοφωνικός σταθμός "Wave97.4", το περιοδικό "Τέταρτο", η εφημερίδα "VPRESS", η εφημερίδα "Match Αχαΐας", οι ιστοσελίδες ενημέρωσης "imerisios.gr" και "dytikosaxonas.gr" και η ιστοσελίδα ενημέρωσης εκδηλώσεων "happyweek.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου