Μουντιάλ 2018: Τέσσερα ματς – «φωτιά» με φόντο τους «16»

Με τέσσερα παιχνίδια που κρίνουν πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική πανδαισία στα γήπεδα της Ρωσίας.
Στις 17:00 το απόγευμα το Μεξικό αντιμετωπίζει τη Σουηδία και η Νότια Κορέα τη Γερμανία. Στις 21:00 το βράδυ η Ελβετία κοντράρεται με την Κόστα Ρίκα ενώ η αναμέτρηση της ημέρας δεν είναι άλλη από το Σερβία – Βραζιλία.

 Μεξικό – Σουδία: Περνούν και με Χ οι Μεξικανοί – Θέλει νίκη η παρέα του Μπεργκ
Παρά το γεγονός ότι μετρά δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του 6ου ομίλου, η ομάδα του Μεξικού, όχι μόνο δεν έχει προκριθεί στους «16» αλλά κινδυνεύει και με αποκλεισμό. Για την 3η αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης, το Μεξικό αντιμετωπίζει στις 17:00 στην πόλη Εκατερινμπουργκ την Σουηδία και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί ως πρώτο στον όμιλο, αφήνοντας στην 2η θέση την Γερμανία, που εκτός απροόπτου θα νικήσει την Νότια Κορέα.
Το αυτό θα συμβεί και σε περίπτωση νίκης των Μεξικανών, καθώς οι Σουηδοί θα παίξουν μόνο για ένα αποτέλεσμα, αφού εάν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα μείνουν «εκτός νυμφώνος». Με νίκη όμως η παρέα του Μάρκους Μπεργκ θα πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Νότια Κορέα – Γερμανία: «Καθαρίζουν» την πρόκριση τα «πάντσερ»

Αφού βρέθηκε «με την πλάτη στον τοίχο» και μπροστά στον αποκλεισμό-σοκ από την συνέχεια του Μουντιάλ, η Γερμανία έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας πίσω της, την απογοητευτική απόδοση κόντρα στο Μεξικό και την νίκη-θρίλερ επί της Σουηδίας.
Για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, αντιμετωπίζει στις 17:00 στο Καζάν την Νότια Κορέα και με νίκη θα πάρει το «εισιτήριο», ενώ η πρώτη θέση εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που θα γίνει ανάμεσα στο Μεξικό και την Σουηδία.

Σερβία – Βραζιλία: Μόνο νίκη θέλουν οι «πλάβοι» - Βολεύεται και με Χ η «σελεσάο»

«Επαθλο» μία θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, έχει η αναμέτρηση Βραζιλία–Σερβία, που θα διεξαχθεί απόψε στις 21:00 ΕΡΤ1 στο στάδιο της Σπαρτάκ στην Μόσχα, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Η «σελεσάο» προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη (ή ισοπαλία εάν χάσει η Ελβετία με περισσότερο από ένα γκολ) για να ξεπεράσουν τους Βραζιλιάνους και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Ελβετία-Κόστα Ρίκα, να μάθουν σε ποιά θέση θα καταταγούν.

Ελβετία – Κόστα Ρίκα: Με νίκη «κλειδώνουν» την πρόκριση οι προκλητικοί… Ελβετοί 

Με στόχο την νίκη προκειμένου να είναι με βεβαιότητα στους «16» του Μουντιάλ, η Ελβετία αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 ΕΡΤ2 στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ, την Κόστα Ρίκα που θα παίξει για το γόητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου