ΙΩΑΝΝΙΝΑ : «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»,


Πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο (10 ωρών=2Χ5) με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», που διοργανώθηκε δωρεάν από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της ανταποδοτικής  υποστήριξης της εξωστρέφειας των ενεργών Επιχειρήσεων-Μελών του, σε συνεργασία με τον Οργανισμό EnterpriseGreece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), την Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε), στα Ιωάννινα.


Εισηγητής ήταν: ο κος Παπαστεργιόπουλος Γεώργιος, Δ/ντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του EnterpriseGreece.

Οι συμμετέχοντες Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων που ήτανΕξαγωγείς, αλλά και εν δυνάμει Εξαγωγείς, ενημερώθηκαν διεξοδικά για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τις επόμενες δράσεις του.

Ο εξαγωγικός προσανατολισμός και η διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων-Μελών του,αποτελεί για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, έναν από τους κυριότερους στόχους που έχει επιλέξει για να προωθηθούν διεθνώς τα εκλεκτά προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον τόπο μας. Ήδη, προετοιμάζονται νέες συμμετοχέςσε διεθνείς Εκθέσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Ο Πρόεδρος
Ι.Β.Μήτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου