ΠΑΤΡΑ : Ολοκληρώθηκε το τελευταίο τουρνουά της Patras StrategoTeam


Ολοκληρώθηκε το τελευταίο τουρνουά της Patras Stratego Team για την σεζόν 2017-2018. Το καλοκαιρινό τουρνουά Sandhillείναι μία ευκαιρία για να βρεθούν πάλι κοντά όσοι παίκτες και νέοι φίλοι δεν έχουν φύγει από την Πάτρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο πάντα φιλόξενο café Το Θρανίο, το θερμόμετρο για strategoανέβηκε αισθητά.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, οι 10 στρατηγοί τέθηκαν στα πεδία της μάχης. Ανατρεπτικά παιγνίδια και αγωνία για την τελική έκβαση ικανοποίησαν όλους όσους πήραν μέρος.

Η κατάκτηση του υψώματος Sandhillήταν και φέτος προσωπική υπόθεση για τον Γιώργο Τρυπαναγνωστόπουλο. Φέτος βέβαια δυσκολεύτηκε αρκετά, αφού έφτασε στον τελικό με μειονέκτημα έναντι του Δημήτρη Σωτηρόπουλου, «παίρνοντας» την ισοπαλία. Έτσι σε επαναληπτική αναμέτρηση κέρδισε τον Δημήτρη και σήκωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σημαία του στο ύψωμα του Sandhill!
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος κατέκτησε την δεύτερη θέση, δείχνοντας την σταθερότητα του στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος. Το γεγονός ότι ηλικιακά ανήκει ακόμη στην κατηγορία Junior, δείχνει πως το μέλλον των παικτών της PatrasStrategoTeam, θα είναι σπουδαίο.
Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Γιάννης Κοσμαδάκης, που κάνοντας προσεκτικά παιγνίδια, έφτασε δίκαια στο βάθρο του τουρνουά.
Η αξιοπρεπής συμμετοχή 4ων παικτών κατηγορίας Juniorστο τουρνουά, καθώς και 2 νέων παικτών ήταν από τα θετικότερα στοιχεία.
Για την οργάνωση του Sandhill 2018, συνέβαλαν σημαντικά το ηλεκτρονικό κατάστημα παιγνιδιών "efantasy.gr", το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι"και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός "SUPER B", ο ραδιοφωνικός σταθμός "Wave97.4", το περιοδικό "Τέταρτο", η εφημερίδα "VPRESS", η εφημερίδα "Match Αχαΐας", οι ιστοσελίδες ενημέρωσης "imerisios.gr" και "dytikosaxonas.gr" και η ιστοσελίδα ενημέρωσης εκδηλώσεων "happyweek.gr".
Τελική κατάταξη
1 Τρυπαναγνωστόπουλος Γιώργος - Senior
2 Σωτηρόπουλος Δημήτρης - Junior
3 Κοσμαδάκης Γιάννης -
Senior
4 Τσιγκούνης Κωνσταντίνος - Senior
5 Σωτηρόπουλος Βαγγέλης - Junior
6 Τετράδης Γιώργος -
Senior
7 Νικολόπουλος Διονύσης -
Senior
8 Ψωμιάδης Μενέλαος -
Junior
9 Φραντζής Δημήτρης -
Senior
10 Στόγιος Βαγγέλης – Junior
Από αύριο κιόλας ξεκινά η προετοιμασία των παικτών της PatrasStrategoTeam, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego2018,Νάαρντεν(Ολλανδία), που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
Η ομάδα της PatrasStrategoTeam σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Ευελπιστεί σε πιο ήρεμες ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και προσδοκά στην ευαισθητοποίηση όλων για την ορθολογική στάση της κοινωνίας στην προστασία του δίκαιου κάθε ατόμου και της φύσης που μας δίνει ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου