ΠΑΤΡΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, εκρίζωσαν και κατέσχεσαν,  χθες το μεσημέρι σε αγρόκτημα ημεδαπού, δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,70 και 1,80 μέτρων αντίστοιχα.
Τα δενδρύλλια ανευρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος,  ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο 24χρονοι αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση (211) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (600) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 31, 36, 36 και 32 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 76χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νόμου περί ναρκωτικών

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, κατέσχεσαν χθες το απόγευμα, στην Πάτρα,  μία συσκευασία, που περιείχε  κάνναβη, συνολικού βάρους 123,35 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική λειτουργική ζυγαριά ακριβείας και μια πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας
Η συσκευασία εντοπίστηκε, κρυμμένη σε θάμνο, από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος κάλεσε τους αστυνομικούς
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά σε βάρος αγνώστων δραστών.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παλαιά  Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αιγιαλείας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι  ενεργώντας από κοινού με μια 36χρονη ημεδαπή, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης, ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δράστες πριν από λίγες ώρες με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι του ηλικιωμένου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 26χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εικοσιοκτώ μηνών, για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Εργατικό ατύχημα
 με θανάσιμο τραυματισμό
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών.

Πιο συγκεκριμένα, 32χρονος ημεδαπός, ενώ προέβαινε σε εργασίες επισκευής αντλίας, σε δεξαμενή λυμάτων εργοστασίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπλέον, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Ανδραβίδας –Κυλλήνης ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του θανατηφόρου δυστυχήματος.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου


Συνελήφθη, χθες το πρωί στον αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι με την χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου (ατομικό δελτίο ταυτότητας Γαλλικών Αρχών) αποπειράθηκε μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, να εξέλθει παράνομα από την Χώρα, με τελικό προορισμό την Βενετία της Ιταλίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση



Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια 40χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.



Σύλληψη ημεδαπού
 για  απάτη, ψευδή ανωμοτί κατάθεση
και στέρηση αδείας πλανόδιου πωλητή

     Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι διέθετε προς πώληση διάφορα σκευάσματα δηλώνοντας ψευδώς ότι θεραπεύουν ανίατο νόσημα (πάρκινσον).
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι στερούταν άδειας πλανόδιου πωλητή από την αρμόδια αρχή, ενώ εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου