ΠΑΤΡΑ : Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ράντο

Αύριο Τρίτη στις 12.00 από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, θα γ'ινει η κηδεία του Γιώργου Ράντου. Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Α" Νεκροταφείο Πατρών.
Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αχαΐας, από το αναπάντεχο φευγιό του, καθώς είχε διαγράψει μακρά πορεία ως αθλητικός συντάκτης, όντας ανταποκριτής στο «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και σε εφημερίδες της Βορείου Ελλάδος καθώς και σε πολλές τοπικές μεταξύ των οποίων ο Ημερήσιος Κήρυξ καί ο Εθνικός Κήρυξ Πατρών. Ακολούθησε την Παναχαϊκή στο σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας της, ταξιδεύοντας σε Ολλανδία και Αυστρία για τους ευρωπαικούς αγώνες των "κοκκινόμαυρων" κόντρα σε Τβέντε και Γκρατσερ.
 Διετέλεσε μέλος του ΠΣΑΤ και είχε ασχοληθεί μετά τη συνταξιοδότησή του από τον ΟΑΕΔ ως παράγοντας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν. Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά το Χάρη, ο οποίος είναι προπονητής του Αετού Πατρών και την Ανδριάννα, η οποία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου