Το Open Patras Oct2018


Η αγωνιστική χρονιά της Patras Stratego Team άνοιξε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, 20 "στρατηγοί" συναντήθηκαν στο cafe το Νέον για τις πρώτες τους φετινές μάχες χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες.
 



Οι πέντε γύροι για κάθε κατηγορία ανέδειξαν τους νικητές και παράλληλα ικανοποίησαν τους συμμετέχοντες, αφήνοντας τους μεγάλη ανυπομονησία για τις επόμενες αγωνιστικές συναντήσεις.
Η συμμετοχή 6 παικτών junior που αναμετρηθήκαν στα ίσια με παίκτες senior, ήταν επιτυχημένη όσον αφορά την συλλογή εμπειριών αλλά και των αποτελεσμάτων τους.
Σημαντικό στοιχείο για το OpenPatrasOct2018 είναι πως πέραν των 6 παικτών junior, είχαμε τη συμμετοχή δύο παικτών από Αθήνα(Σαββανής-Patras Stratego Team, Λουλάκης-StrategoCaptains) και δύο νέων παικτών(Βρεττός, Χασμάν) που εντάχθηκαν ομαλά στο αγωνιστικό επίπεδο.
ΣτηνπαρέατηςPatras Stratego Team παρουσιάστηκε και εντάχθηκε η νέα μασκότ της ομάδας “marshal LopiX”.
Η μασκότ της ομάδας είναι μία «πονηρή» αλεπουδίτσα και λαμβάνει την ονομασία marshal από το πιόνι στρατάρχης στην αγγλική γλώσσα και LopiX από την αρχαία ονομασία της αλεπούς, αλώπηξ. Εκ του στρατάρχη χρησιμοποιεί το σύμβολο X, που είναι το νούμερο 10, η κορυφαία αξία δηλαδή του συγκεκριμένου πιονιού στο stratego.
Ουσιαστικά ο marshalLopiX πρεσβεύει αρχηγικά χαρακτηριστικά καθώς και την πονηρή ευφυΐα της αλεπούς, όπως επιδιώκει και η ομάδα μας στα αγωνιστικά ταμπλώ. Το κύριο χρώμα του είναι το πορτοκαλί, που η Patras Stratego Team χρησιμοποιεί ως χρώμα ανάδειξης της σημαντικής λεπτομέρειας.
Είναι κατασκευασμένος από 100% βαμβακερό νήμα, αναδεικνύοντας την ποιότητα του σε κάθε αφή και οπτική επαφή.
Για την οργάνωση του OpenPatras Oct2018, συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το "SUPER B", ο "Wave97.4", το "Τέταρτο", η "Match Αχαΐας", το "Tempo24.gr", η "VPRESS", ο "imerisios.gr", ο "dytikosaxonas.gr", τα "DytikaNea.gr" και το "happyweek.gr".
Αγωνιστικά κυριάρχησαν οι Λουλάκης Θεοχάρης και Χριστοδούλου Δημήτρης στις κατηγορίες C1 και C2 αντίστοιχα με 5 στις 5 νίκες. Πολυτιμότερος παίκτης του OpenPatrasOct2018 αναδείχθηκε ο Δημόπουλος Γιάννηςμε 22,54 πόντους, κερδίζοντας και έναν marshalL opiX. Διαιτήτευσε παράλληλα στις δύο κατηγορίες χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο διεθνής διαιτητής της Patras  Stratego Team, Φραντζής Δημήτρης.
Οι τρεις νικητές ανά κατηγορία:
C1
1οςΛουλάκης Θεοχάρης
2οςΤρυπαναγνωστόπουλος Γιώργος
3οςΣαββανής Ανδρέας
C2
1ος Χριστοδούλου Δημήτρης
2ος Δημόπουλος Γιάννης
3ος Αναλυτής Γεράσιμος
Συνολικά και στις δύο κατηγορίες συμμετείχαν ακόμη οι:
Αναστόπουλος Αριστοτέλης
Αποστολόπουλος Μάριος
Βρεττός Χρήστος
ΔημακόπουλοςΠαναγιώτης
ΈλληναςΘανάσης
ΠαπαλεξόπουλοςΓιώργος
Κοσμαδάκης Γιάννης
Κοσμόπουλος Δημήτρης
Μάνδαλος Νίκος
Σωτηρόπουλος Βαγγέλης
ΤετράδηςΓιώργος
Τσιγκούνης Κωνσταντίνος
Φανάρας Ταξιάρχης
Χασμάν Αλέξανδρος
facebook:            PatrasStrategoTeam
                               
Strategeiras
email:                    patras.stratego@gmail.com
instagram:          
patras_stratego_team
youtube:            
PatrasStratego Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου