ΠΑΤΡΑ : Οι νεαροί στρατηγοί


Σε γιορτινό κλίμα διοργανώθηκε και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά για τους μικρούς μας φίλους, στο café "το Νέον" την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Οι νεαροί στρατηγοί της Πάτρας, χωρισμένοι σε ηλικιακές κατηγορίες δοκιμάστηκαν σε 5 γύρους αγώνων υπό τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF) και ανταποκρίθηκαν θαυμάσια.


Τα παιδιά έδειξαν πως ευχαριστήθηκαν κάθε στιγμή των αγώνων, με έντονα συναισθήματα και δημιουργώντας νέες εμπειρίες αλλά και φιλίες. Οι γονείς τους αντίστοιχα ήταν διακριτικά κοντά τους για να τους εμψυχώνουν και στο τέλος να χειροκροτήσουν όλοι μαζί τους νικητές των κατηγοριών. Νικητές όμως είναι όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, καθώς δοκίμασαν τις δυνατότητές τους μέσα στο ευγενές περιβάλλον που τα ίδια δημιούργησαν.
Ξεχώρισαν οι αήττητοι Καρέλας και Μιχελάκης στις κατηγορίες τους, όμως οι υπόλοιπες θέσεις διαμορφώθηκαν μετά από αμφίρροπες αναμετρήσεις και ανατροπές. Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός πως το γυναικείο φύλο εκπροσωπήθηκε με πολύ καλές συμμετοχές από τις: Καρασούλου Αργυρώ, Συρμακέση Εύα, Χριστοπούλου Όλγα και Χρονοπούλου Ιώμη.
Στην κατηγορία mini Junior την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μιχελάκης Μάνος με 30 πόντους, την δεύτερη ο Γεωργιόπουλος Ιωάννης με 25 πόντους και τρίτη αναδείχθηκε η Καρασούλου Αργυρώ με 20 πόντους.
Στην κατηγορία Junior, διέπρεψε ο Καρέλας Γεράσιμος κερδίζοντας την κορυφή και τον ακολούθησαν ο Σωτηρόπουλος Βαγγέλης και ο Δημόπουλος Γιάννης στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Στόγιος Βαγγέλης και κέρδισε έναν υπέροχο “marshal LopiX”, την μασκότ της ομάδας μας, ενώ παράλληλα κληρώθηκαν πολλά δώρα από το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι".
Για την οργάνωση, συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το "SUPER B", ο "Wave97.4", το "Τέταρτο", η "Match Αχαΐας", το "Tempo24.gr", η "VPRESS", ο "imerisios.gr", ο "dytikosaxonas.gr", τα "DytikaNea.gr" και το "happyweek.gr".
Αλφαβητικά και στις δύο κατηγορίες συμμετείχαν:
Αναλυτής Γεράσιμος
Ασημακόπουλος Ανδρέας
Γεωργιόπουλος Ιωάννης
Γιαννούλης Κωνσταντίνος
Δημόπουλος Γιάννης
Καρασούλος Θοδωρής
Καρασούλου Αργυρώ
Καρέλας Γεράσιμος
Κατοχιανός Βασίλης
Ματθαίος Άγγελος
Μιχελάκης Μάνος
Συρμακέση Εύα
Συρμακέσης Κωνσταντίνος
Στόγιος Βαγγέλης
Σωτηρόπουλος Βαγγέλης
Χριστοπούλου Όλγα
Χρονοπούλου Ιώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου