ΠΑΤΡΑ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Λιμνάζουν» 1.100.000 ευρώ από το 2016 για να εκμεταλλεύεται το ΚΚΕ τη φτώχεια!


Σταθερή και μόνιμη επιδίωξη του «δημοτικού παραρτήματος του ΚΚΕ» στην οδό Μαιζώνος είναι η «επένδυση» στη φτώχεια και στην παραπλάνηση, την ίδια ώρα που υποκριτικά παριστάνει ότι κόπτεται για τους άπορους, τους άστεγους και τους άνεργους.
Η… παγαποντιά του «κόκκινου δημάρχου» όμως δεν κρύβεται.
Η δημοτική αρχή της Πάτρας, χρηματοδοτήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 με 1.100.000 ευρώ, προκειμένου να φτιάξει δύο δομές για άστεγους, ένα ανοιχτό κέντρο ημέρας και ένα υπνωτήριο. Σημειωτέον, ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από την… καταραμένη για τους κομμουνιστές, Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επί δύο και πλέον χρόνια όμως, οι δήθεν προστάτες των φτωχών, δεν αξιοποίησαν αυτά τα χρήματα. Είναι, άραγε ,ανίκανοι ή  μήπως απλά επιδιώκουν να «εμπορεύονται» τη δυστυχία;
Με 1.100.000 ευρώ, αλήθεια, θα υπήρχε έστω και ένας άστεγος στην Πάτρα;
Την ίδια ώρα, σε επτά πόλεις της Ελλάδας λειτουργούν δομές αστέγων και μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει το έργο που έκαναν άλλοι δήμαρχοι, που δεν ανήκουν στο ΚΚΕ, για τους άπορους και τους άστεγους.

Οι απορίες, λοιπόν είναι πολλές. «Που πήγαν σύντροφοι τόσα πολλά χρήματα;»
Ήλθε η ώρα της απολογίας.
Και πρώτη ας απολογηθεί η… πραγματική δήμαρχος της πόλης, κ. Γεροπαναγιώτη, που φαίνεται πως είναι αυτή που πραγματικά κάνει κουμάντο για λογαριασμό του ΚΚΕ στην οδό Μαιζώνος, αφήνοντας στον Πελετίδη μόνο τη «μάσκα» του δημάρχου.
Εν πάση περιπτώσει, ας απαντήσουν: Γιατί «λιμνάζουν» τα 1100.000 ευρώ από το 2016 και έτσι οι άστεγοι, διωγμένοι ακόμα και από το Παμπελοποννησιακό στάδιο, εστάλησαν από τους κομμουνιστές, που διοικούν την ΚΟΔΗΠ, να κοιμούνται στα πεζοδρόμια της Πάτρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου