ΠΑΤΡΑ: 31 χρόνια GEORGADAS TRAVEL



Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του GEORGADAS TRAVEL στο ASTIR HOTEL PATRAS,  με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και πελατών αυτού του καταξιωμένου ταξιδιωτικού γραφείου της Πάτρας, που κατέκλυσαν ασφυκτικά τον ημιώροφο του φιλόξενου ξενοδοχείο. Ήταν μια εκδήλωση που τα είχε όλα, πέρα από την καλή διάθεση και τη ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, ποτά, σνακς, αναψυκτικά, ακόμα και κρητική τσικουδιά και άλλα καλούδια, κι ακόμα πλούσια δωρεάν κλήρωση ταξιδιωτικών δώρων, εκδρομών, διαμονή σε ξενοδοχεία, και, φυσικά, χορός και τραγούδι με ατραξιόν της βραδιάς τον κ. Άγγελο Γεωργαντά και τη σύντροφο της ζωής του τη γλυκύτατη κ. Σταυρούλα στο μικρόφωνο ως τραγουδιστές, που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες, ανάμεσα στις άλλες εκπλήξεις.

 

Όλο το τιμ Georgadas Travel διέθεσε τον καλύτερο εαυτό του, για να περάσουν οι καλεσμένοι τους μια πανέμορφη βραδιά, εκφραζόμενοι με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για την πλούσια-άρτια οργάνωση.
Μαζί με τις προσωπικές μου ευχαριστίες, οι φωτογραφίες της ανάρτησής μου, (σε δύο διαδοχικές συνέχειες για την επιβαλλόμενη ...οικονομία του facebook) είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω ως "ευχαριστώ" στους καλούς φίλους, που έχουν τον μαγικό τρόπο να σε κατακτούν, θεωρώντας τη φιλία σου τιμή τους, που είναι πρώτα και δική σου τιμή, στο ταξιδιωτικό γραφείο GEORGADAS, που μας ταξιδεύει ποιοτικά, με σεβασμό στον πελάτη και με ασφάλεια, τρεισήμισι δεκαετίες τώρα, προσφέροντάς μας άπειρες στιγμές ευτυχίας, γιατί στη ζωή αυτές οι στιγμές μετράνε, ωραίζοντάς την, δίνοντάς της νόημα και περιεχόμενο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου