ΠΑΤΡΑ : Παράκτιοι Αγώνες: Ο Θ. Μενεγής εγκαταλείπει υπό το βάρος των καθυστερήσεων


Από τις 17 Ιανουαρίου είχε υποβάλει ο Θοδωρής Μενεγής την παραίτησή του από την προεδρία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων επικαλούμενος «επαγγελματικό φόρτο που δεν θα του επέτρεπε να ακολουθήσει τους απαιτητικούς ρυθμούς προετοιμασίας της διοργάνωσης». Εύσχημη πρόφαση. Τον Θ. Μενεγή, άνθρωπο που είχε δείξει διαχειριστική ικανότητα στο διάστημα της προεδρίας του, διαδέχθηκε ο συνταξιούχος δικαστικός Φώτης Σαραντόπουλος. Εφυγε ένας οραματιστής, ήρθε ένα πρόσωπο με διοικητική εμπειρία, αλλά όχι με μαγική σκόνη.
 
Οι πληροφορίες της «Π» θέλουν στο διάστημα που μεσολάβησε από την υποβολή της παραίτησης να έγινε προσπάθεια να ανακαλέσει την απόφασή του ο κ. Μενεγής, χωρίς όμως επιτυχία.
Στη επιστολή παραίτησης που κοινοποίησε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής- αλλά που δεν την είδε η κοινή γνώμη- τα καθησυχάζει σχετικά με την προετοιμασία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι έχει εξασφαλιστεί προϋπολογισμός ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα έργα υποδομής που απαιτούνται για τους αγώνες σε καμία περίπτωση δεν απειλούνται, καθώς είναι εξασφαλισμένα μέσω της γενικής γραμματείας Αθλητισμού.
Πηγή pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου