Στους δέκα πιο αποτελεσματικούς Δήμους της χώρας, ο Δήμος Καλαβρύτων.


Με σκληρή δουλειά, Δημοτική Αρχή και Εργαζόμενοι, φέρνουμε αποτελέσματα στους δημότες μας.
Και ο γειτονικός Δήμος Ερυμάνθου, στους δέκα πιο αποτελεσματικούς από τους Μεικτούς Δήμους της χώρας.
Αυτό που γνωρίζουν καθημερινά και βλέπουν οι δημότες και κάτοικοί μας, ότι δηλαδή, ο Δήμος Καλαβρύτων, αγωνίζεται και έχει καταφέρει, τα τελευταία χρόνια, να γίνει και να είναι, ένας Δήμος, αποδοτικός, παραγωγικός και αποτελεσματικός, επιβεβαιώνεται, μεταξύ άλλων, έγκριτων, αντικειμενικών, καλόπιστων και απροκατάληπτων παρατηρητών και από τη μελέτη, με τον τίτλο “Ελληνικός Δείκτης Αποτελεσματικότητας Δήμων 2019” που εκπόνησε, ερευνητική ομάδα ειδικών επιστημόνων, συνεργατών του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) - Μάρκος Δραγούμης, και παρουσιάσθηκε, προχθές, Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, στο πλαίσιο του φόρουμ, Δήμοι και Επιχειρηματικότητα, του Eurovision Money Show Athens.
 Σύμφωνα, με τη μελέτη αυτή, που στηρίχθηκε και χρησιμοποίησε, τα επίσημα και έγκυρα δεδομένα, που όλοι, οι Δήμοι της Χώρας, αποστέλλουν και αναρτούν τακτικά, στον Κόμβο Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στις ιστοσελίδες τους, ο Δήμος Καλαβρύτων, κατατάσσεται, μέσα στους δέκα (10) πρώτους (ο τρίτος – 3), της Χώρας, μεταξύ 320 δήμων, στη συνολική κατάταξη και έχει τις καλύτερες επιδόσεις, ως προς τη συνολική του αποτελεσματικότητα, και συγκεκριμένα στην κλίμακα 0 -100 μονάδες, ο Δήμος Καλαβρύτων, συγκεντρώνει, συνολικά και συνδυαστικά 58,01 μονάδες και κατατάσσεται τρίτος.
Βλέπετε τη μελέτη αυτή του ΚΕΦΙΜ (https://www.kefim.org/?p=19222), το οποίο, αποτελεί μια ανεξάρτητη δεξαμενή σκέψης, με στόχο τη δυναμική διάδοση πολιτικών προτάσεων που προάγουν την ατομική ελευθερία και την ελεύθερη οικονομία και είναι ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει διεθνείς συνεργασίες με τα σημαντικότερα φιλελεύθερα think tanks διεθνώς.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, πληροφορηθείς, χθες το βράδυ, από τις δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες Capital.gr και liberal.gr την εκπόνηση και την παρουσίαση της παραπάνω μελέτης, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, για το συνέδριο της ΚΕΔΕ, δήλωσε:
“Μια ευχάριστη έκπληξη, σήμερα, μου έστειλαν καλοί φίλοι. Μια έκπληξη, που κάνει τους συνδημότες μας, Καλαβρυτινούς, περήφανους και επιβεβαιώνει την αθόρυβη, σκληρή, καθημερινή, αποδοτική και αποτελεσματική δουλειά που επιτελούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τα τελευταία χρόνια, στο Δήμο μας, με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των πολιτών μας. Μια έκπληξη, που, μεταξύ των άλλων, καλόπιστων, αντικειμενικών και απροκατάληπτων παρατηρητών, αποδεικνύει και αυτή, ότι, έχουμε, φέρει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας, μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, που πρέπει ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ, για το καλό του τόπου μας και των κατοίκων μας. Σύμφωνα, με έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών ”Μάρκος Δραγούμης”, που παρουσιάσθηκε προχθές την Κυριακή, ο Δήμος Καλαβρύτων, είναι ο τρίτος αποτελεσματικότερος Δήμος, μεταξύ 320 δήμων της χώρας.
Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου, στους εργαζόμενους του Δήμου, που, με δύσκολες συνθήκες, μοχθούν καθημερινά, για να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους δημότες μας. Αποτελέσματα τα οποία, δεν έρχονται μόνα τους, αλλά με την καθοδήγηση και τις οδηγίες μου, την συνεχή και άοκνη προσπάθεια, ημέρα και νύχτα και την συλλογική δουλειά ολόκληρης της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων.
Την εξαιρετική και τιμητική αυτή διάκριση, που δικαιώνει τον αγώνα μου και τον αγώνα όλων των συνεργατών μου, αλλά και όλων των εργαζομένων του Δήμου Καλαβρύτων, την αφιερώνω, σε όλους και όλες, τους Καλαβρυτινούς συμπολίτες μας και ιδίως στους νέους μας.
Θέλω οι συμπολίτες μας να αισθάνονται και να είναι περήφανοι για τη λειτουργία του Δήμου μας”.
Πολύ καλές επιδόσεις, σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, έχει και ο γειτονικός Δήμος Ερυμάνθου, ο οποίος, κατατάσσεται και αυτός, στους δέκα καλύτερους ως προς την αποτελεσματικότητά τους από τους Μεικτούς Δήμους.
 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου