ΠΑΤΡΑ : Ενα θέαμα ιδιαίτερο και βαθιά ελπιδοφόρο.


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
«ΜΙΛΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 2019»

Όταν 10 ομάδες ταξιδεύουν στο καταχείμωνο και με μετεωρολογικά μέτωπα σε εξέλιξη, φέρνοντας ακόμη και μικρούς αθλητές για να λάβουν μέρος σε ένα διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας στην Πάτρα, τότε είναι σημαντικό γεγονός και μεγάλη τιμή και αναγνώριση για τον διοργανωτή Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών.
Ο αγώνας, αφιερωμένος στην μνήμη του Μίλτου Γιαννούλη, συγκέντρωσε στην Πάτρα 100 αθλητές, 13 ομάδες, και έδωσε στην παραλιακή ένα θέαμα ιδιαίτερο και βαθιά ελπιδοφόρο.  

 
Ο καιρός αντάμειψε τον κόπο των διοργανωτών αλλά και των αποστολών, έκανε ένα διάλειμμα στις βροχές και τα μποφόρ και έδωσε την ευκαιρία να μπουν στον θαλάσσιο στίβο και λιγότερο έμπειροι αθλητές. Μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση, με πολύ δουλειά από τους διοργανωτές και τους εθελοντές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, οι οποίοι με μεράκι και υπομονή προσέφεραν έναν όμορφο θαλάσσιο στίβο και έναν αγώνα ασφαλή και όμορφο στους αθλητές και την πόλη. 
Αθλητές από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ», Ν.Ο. Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ, Ν.Ο.Λακωνίας, Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ», Ι.Ο.Σικυωνίων, Ν.Ο.Βόνιτσας, Α.Ο.Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Ν.Α.Σ.Πύλου «ΝΕΣΤΩΡ», Ν.Ο.Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ν.Ο.Κατοίκων Βουλιαγμένης, και Ν.Ο.Λευκάδας, έτρεξαν στις κατηγορίες Optimist (70 αθλητές), Laser RDL (6 αθλητές) και Laser 4,7 (24 αθλητές).
Στην κατηγορία Laser RDL, στην 1η θέση ο Λάμπρος Γεωργόπουλος του Ι.Ο.Πατρών, στη 2η θέση η Στυλιανή Αθηναίου-Αθηνάδη του Ν.Ο.Κατοίκων Βουλιαγμένης, και στην 3η θέση ο Θεοφάνης-Φίλιππος Μεντζελόπουλος του Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων».
Στην κατηγορία Laser 4,7 αγοριών, 1η θέση ο Ηλίας Γλυνός του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, 2η θέση ο Νικόλας Γεωργόπουλος του Ι.Ο.Πατρών και 3η θέση ο Χρήστος Μάλλιος του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ.
Στην κατηγορία Laser 4,7 κοριτσιών, 1η θέση η Μαρία-Ελένη Κακλαμάνη του Ν.Ο.Λευκάδας, 2η θέση η Ιωάννα Δευτεραίου του Α.Ο.Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και 3η θέση η Παναγιώτα Χριστοπούλου του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ».
Στα Optimist αγοριών, στην 1η θέση ο Στρατής Τζατζιμάκης και στη 2η θέση ο Δημήτριος Θεοφίλου του Ν.Ο. Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ αμφότεροι και στην 3η θέση ο Κων/νος Αναστασίου του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ». 
Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών, 1η θέση η Όλγα-Θεοδώρα Δούσκα του Ι.Ο.Πατρών, 2η θέση Μελίνα-Ευσταθία Γκατζίνη του Ν.Ο.Βόνιτσας, και 3η θέση η Λύδια Ράπτη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ.
Στην κατηγορία Optimist 11χρονών κοριτσιών, 1η θέση η Λύδια Ράπτη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, 2η θέση η Κωνσταντίνα Δούσκα του Ι.Ο.Πατρών και 3η θέση η Δήμητρα Πελέκη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ.
Στην κατηγορία Optimist 11χρονών αγοριών, 1η θέση ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος του Ι.Ο.Σικυωνίων, 2η θέση ο Ιωάννης Λαγουδάκης του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ και 3η θέση ο Δανιήλ Ευάγγελος του Ι.Ο.Σικυωνίων. 
Το κύπελλο του μικρότερου σε ηλικία αθλητή έλαβε η 8χρονη Γεωργία Κούβελα του Ν.Α.Σ.Πύλου «ΝΕΣΤΩΡ».
Ο διοργανωτής όμιλος, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ευχαριστεί τον χορηγό του Ομίλου, την εταιρεία SUPER CARGO SHIPPING & FORWARDING Ε.Π.Ε. και τους
υποστηρικτές Αγώνα: 
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΓΕΩΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
UNITYPE - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΟΕ
COPYTRON
PIZZA EXPRESS
ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ
Φυσικά Μεταλλικά Νερά ΑΥΡΑ
                                                                                                                           

Από το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου