ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: “Κολοτούμπα”, όπως ο Πελέτίδης στην Ξερόλακα, εγώ δεν θα κάνω!


«Πέντε Δήμαρχοι της Πάτρας την τελευταία 20ετία με πρόχειρες εμβαλωματικές  λύσεις συνέτειναν στην υπερδιόγκωση του προβλήματος της Ξερόλακας.
Ιδιαίτερα δε, του Κώστα Πελετίδη «κουρελιάστηκε»  πλήρως η αξιοπιστία , διότι από υπέρμαχος του λουκέτου, νόμισε ότι με έναν τοίχο αντιστήριξης θα βόλευε την κατάσταση.  Δεν ήμουν μόνο εγώ,  ήταν και ο Πελετίδης, που με τους κάτοικους της περιοχής, τρέχαμε στα δικαστήρια για να επικυρωθεί η ληξιαρχική πράξη «θανάτου» του σκουπιδότοπου. Όμως αντί αυτής της εξέλιξης,  εξακολουθούμε να βιώνουμε τις βλαπτικές παρενέργειες της λειτουργίας της Ξερόλακας  και να ανεχόμαστε την αναξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.
Είπε φοβερά ψέματα ο Πελετίδης και δεν εννοώ να τον ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορό του για να αποκομίσω πρόσκαιρα προεκλογικά οφέλη.

Το πρόβλημα της Ξερόλακας είναι τεράστιο και δεν αντιμετωπίζεται με «γιατροσόφια», από ένα απερχόμενο, κιόλας, Δήμαρχο.
Εκείνο που επί του παρόντος μπορώ να πω είναι ότι, εφόσον εκλεγώ Δήμαρχος, δεν θα φεισθώ οποιοδήποτε κόστος, όσο μεγάλο και αν είναι, προκειμένου να περιφρουρηθεί  η υγεία των κατοίκων της περιοχής. Και ασφαλώς σε εύθετο, έγκαιρο χρόνο, όταν πλέον θα έχει επισημοποιηθεί ο προεκλογικός διάλογος, θα είμαι λεπτομερής , ως προς τον σχεδιασμό τις διεκδικήσεις και τις απαιτούμενες εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να απενεργοποιηθεί η «ωρολογιακή βόμβα» της Ξερόλακας.
Η Πάτρα για να γίνει σύγχρονη και λειτουργική πόλη, δεν μπορεί να επαφίεται  σε «καλά παιδια» σαν τον Πελετίδη.
Οι συμπολίτες μου τον ψήφισαν το 2014 γιατί είχαν την ελπίδα ότι το «αγαπητό παιδί» θα υπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης .
Η Δημαρχία του, όμως, απέδειξε ότι παραμέλησε την Πάτρα, χάριν των συμφερόντων του Κ.Κ.Ε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου