ΠΑΤΡΑ : Ψήφισμα της Παναχαϊκής για τον θάνατο του Θεόδωρου Σαρμά

Η Παναχαική Γυμναστική Ένωση εκφράζει την βαθειά οδύνη της για την απώλεια του Θεόδωρου Σαρμά, την οικογένεια του οποίου θερμώς συλλυπείται.Ο πραγματικος αρχοντας της Παναχαικης μας και της Πάτρας δεν υπαρχει πλεον. Ηταν ένας από τους λιγους Προεδρους του σωματείου μας που η προσφορά του στην Παναχαικη υπηρξε ανεκτίμητη, αφου ακομη και ακινητο δωρησε στην Παναχαικη μας. Ανελαβε προεδρος το 1966 προ της ελευσης της επαρατης χουντας, εμεινε στην θεση αυτή εως τις αρχές του 1968, λιγους δε μηνες μετά την πτώση της χούντας τον Δεκέμβριο του 1974 ανελαβε παλι Προεδρος του σωματείου μας. 

Η εγκατασταση του στο Λονδινο στα τέλη της δεκαετίας του 1980 τον απομακρυνε από τα τεκταινόμενα της Παναχαικης μας, αλλα παντοτε μεχρι τωρα ενδιαφερόταν για την πορεία της. Ανθρωποι σαν τον Θεοδωρο Σαρμα θα κοσμούν με χρυσα γραμματα την υπεραιωνόβια ιστορια της Παναχαικης, οσα δε λογια και αν γραφτουν δεν θα αποτυπώνουν επακριβως την μεγαλειώδη προσφορά του στην Παναχαικη μας.
Η Παναχαικη Γυμναστικη Ενωση σε εκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ αποφασισε να να τηρηθει στην μνήμη του Θεοδωρου Σαρμα ενός λεπτού σιγη στους αμεσως επομενους αγώνες των ομαδων της, το ιδιο δε θα ζητησει και για τον επομενο αγωνα της ΠΑΕ με τα Τρίκαλα, τις επομενες δε ημερες σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ, θα ληφθει αποφαση να τιμηθει η μνήμη του με τον καλυτερο δυνατό τρόπο, ανταξιο της τεράστιας προσφορας του στο σωματείο μας .
Ας είναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου