ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ : Συνελήφθησαν στη οι δράστες της ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, οι δράστες, που διέπραξαν ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Μανωλάδα.
 Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 21,30 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμη συνεργού τους που αναζητείται σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τέσσερις δράστες, χθες τα ξημερώματα, μετέβηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρισκόταν σε λειτουργία, στη Νέα Μανωλάδα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και μαύρο ύφασμα και με την απειλή ρόπαλου και μπαλτά, ακινητοποίησαν υπάλληλο, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με το ρόπαλο στο σώμα του και αφού τον δέσμευσαν με αυτοσχέδιο βρόγχο, στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (535) ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ανευρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν σε θερμοκήπιο, κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, ένα κομμάτι ύφασμα που χρησιμοποίησε ένας δράστης για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και το ρόπαλο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν έναν μπαλτά, το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου καθώς  και το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ, που προέρχονταν από την ληστεία.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου