ΠΑΤΡΑ : Σύσκεψη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες παρουσία Βασιλειάδη

Συνέντευξη τύπου για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες παραχώρησαν  ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο νέος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φώτης Σαραντόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ, Μανώλης Κολυμπάδης.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Γιώργος Βασιλειάδη θα έχουν σύντομα στα χέρια τους το "μάστερ πλάν" και με αυτό θα υπάρξει ο απαραίτητος προγραμματισμός για κάθε λεπτομέρεια.
Όπως ο ίδιος είπε δεν ανησυχούν για τις υποδομές. "Λύνουμε πολλά ζητήματα, είναι οι πρώτοι μεγάλοι Αγώνες στην Ελλάδα μετά την κρίση και έχουμε πολλά να κάνουμε στο νέο καθεστώς, με νέα νοοτροπία, νέους νόμους. Τις επόμενες ημέρες θα εκταμιευθούν 740.000 ευρώ και 2 εκατομ. ευρώ αντίστοιχα. Δεν θα γίνει καμία ανάθεση, δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων.
 Η Πάτρα θέλουμε να είναι κυρίαρχη δύναμη στη Μεσόγειο και κάθε χρόνο από το 2020 και μετά να έχουμε αγώνες παραλίας στην πόλη."

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φώτης Σαραντόπουλος τόνισε πως μέσα από αυτούς τους αγώνες η Πάτρα  θα ακτινοβολεί διεθνώς μέσα από αυτούς τους γώνες.
Ο πρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ, Μανώλης Κολυμπάδης ανέφερε πως θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ομαλή διεξαγωγή και την απόλυτη επιτυχία
  Ο Γιώργος Βασιλειάδης,  αποκάλυψε πως το κόστος θα είναι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Φώτης Σραραντόπουλος, σε μια πρώτη εκτίμηση, είπε πως περισσότερη από 2.000 επισκέπτες αναμένονται λόγω των αγώνων στην πόλη.
Δεκαπενταμελής είναι η ομάδα που «τρέχει» τους αγώνες, αναμένεται σύντομα η στελέχωση με 100 ακόμα άτομα, ενώ άλλα 100 θα απαιτηθούν τις ημέρες των αγώνων.
Με εισήγηση του ΠΕΑΚ, η μοναδική αθλητική εγκατάσταση που δεν έχει ονοματοδοτηθεί, το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, αναμένεται να πάρει το όνομα του «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή «Κώστας Πετρόπουλος».
Σε συνεργασία με την ΕΠΣΑ, όπως είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης, η Πάτρα θα ζητήσει το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπιτς σόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου