ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: Υπέγραψα «συμβόλαιο» αρωγής με τον ιστορικό ΝΟΠ!


Κοινωνός του συνόλου των προβλημάτων του ιστορικού ΝΟΠ έγινε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησής του με το προεδρείο και τα μέλη του ΔΣ του σωματείου.

Ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής άκουσε με προσοχή τόσο τις απόψεις και τις αγωνίες της Διοίκησης για τα προβλήματα του ΝΟΠ, όσο και τις λειτουργικές προοπτικές του και δεσμεύτηκε ότι ο σύλλογος μπορεί να τον θεωρεί ένθερμο σύμμαχο στην αντιμετώπιση όλων των δίκαιων αιτημάτων του. Ανάμεσα στ’ άλλα, δόθηκε έμφαση στην παραχώρηση από το Δήμο δωρεάν θέσεων ελλιμενισμού στη μαρίνα για αγωνιστικά σκάφη, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της ρύθμισης του χρέους προς την ΔΕΥΑΠ, που βαραίνει πολύ το λειτουργικό κόστος του κολυμβητηρίου.
Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος κατενόησε πλήρως ότι θα είναι μεγάλη «ανάσα» για τον ΝΟΠ η αξιοποίηση και εκμετάλλευση του όμορου χώρου, γιατί θα προκύψουν έσοδα που θα συμβάλλουν στην κάλυψη των υπέρογκων λειτουργικών δαπανών του Ομίλου.
Τέλος, η συζήτηση περιεστράφη γύρω από την εμπλοκή του ιστορικού ΝΟΠ στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες (παιχνίδια πόλο στη θάλασσα-ράμπα αναπήρων για τις ιστιοπλοϊκές ανάγκες), ενώ ιδιαίτερης αναφοράς έτυχε η επέκταση της παραχώρησης του οικοπέδου του κολυμβητηρίου, από το Δήμο και μετά το 2025.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε :
«Είχα τη χαρά και την ευκαιρία μιας κατατοπιστικής συζήτησης για την λειτουργική κατάσταση του ιστορικού ΝΟΠ. Ως Πατρινοί, ορμώμενοι από το ένδοξο παρελθόν του Ομίλου, έχουμε χρέος να καταθέσουμε την συμβολή μας για να διασφαλισθεί, κατά το δυνατόν απρόσκοπτα, η λειτουργία του.
Η παιδαγωγική, κοινωνική και αθλητική συνεισφορά του ΝΟΠ είναι αυταπόδεκτηκαι διαχρονική και οφείλουμε να είμαστε αρωγοί σε όλες τις δράσεις του Ομίλου. Συνεπώς, πρέπει να συνεχίζει να διοργανώνει το «Κύπελλο Άνοιξης», που εξασφαλίζει στην Πάτρα 350 διανυκτερεύσεις αθλητών από άλλες πόλεις. Εκτίμησα ότι εξίσου σπουδαίο είναι το τουρνουά «Memorial», καθώς άλλα 300 παιδιά επισκέπτονται και διανυκτερεύουν στην Πάτρα. Τέλος, οφείλω να εξάρω την κοινωνική αρωγή του ΝΟΠ, που διαθέτει δωρεάν το κολυμβητήριο σε μαθητές σχολείων και στους Special Olympics, ενώ παρέχει γενναίες εκπτώσεις σε φοιτητές, ανέργους, λιμενικούς και διάφορες άλλες κατηγορίες συνδημοτών μας.
Για όλους αυτούς τους λόγους είναι ελάχιστη υποχρέωσή μου να δεσμευτώ ότι ο ιστορικός ΝΟΠ θα τύχει της δέουσας συμπαράστασης εκ μέρους μου. Και τώρα που είμαι βουλευτής και εφ όσον εκλεγώ Δήμαρχος. Είναι το ίδιο χρέος που οφείλουν να επιδεικνύουν οι συναρμόδιοι φορείς για να κάνει ο θρυλικός ΝΟΠ υπερήφανη την Πάτρα στο διηνεκές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου