ΠΑΤΡΑ : 1ο Πρωτάθλημα Stratego. Νικητής ο Δημήτρης Κοσμόπουλος



Το 1ο Πρωτάθλημα Πάτρας στο Stratego γράφτηκε στην ιστορία. Νικητής και θριαμβευτής ο Δημήτρης Κοσμόπουλος που έπιασε πολύ υψηλές επιδόσεις με 6 νίκες και μία ισοπαλία.
Στο café Το Νέον το Σαββατοκύριακο 23&24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του 1st Patras Championship 2019. Το τουρνουά χαρακτηρίστηκε από τον μεγάλο ανταγωνισμό και το ανεβασμένο επίπεδο των Πατρινών παικτών, καθώς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, την τελική τριάδα των μεταλλίων, διεκδικούσαν 6 παίκτες.
Την πρώτη θέση και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη κατέκτησε ο Κοσμόπουλος και ακολούθησαν ο Σαββανής και ο Τρυπαναγνωστόπουλος στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.




Σημαντική ήταν επίσης και η συνολική τελική κατάταξη, αφού οι 8 πρώτοι παίκτες κέρδισαν την δυνατότητα της απ’ευθείας συμμετοχής τους στην μεγάλη κατηγορία του σπουδαίου διεθνούς τουρνουά Patras Battles 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 23&24 Μαρτίου.
Παράλληλα, στους αγώνες παρουσιάστηκε και δοκιμάστηκε με επιτυχία το νέο ταμπλώ της ομάδας. Αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια και αναμένεται στο μέλλον, όλα τα ταμπλώ των αγώνων της Patras Stratego Team, να είναι παρόμοιας κατασκευής και να φέρουν τα διακριτικά της ομάδας.
Για την οργάνωση του Πρωταθλήματος συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".
Οι αγώνες του Πρωταθλήματος εντάσσονται στο καλεντάρι αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(International Stratego Federation) και δίνουν βθμολογία στην γενική παγκόσμια κατάταξη των παικτών.
Η Patras Stratego Team προετοιμάζεται πλέον πυρετωδώς για το διεθνές τουρνουά Patras Battles 2019. Θα συμμετάσχουν σπουδαίοι παίκτες από το εξωτερικό και οι κορυφαίοι Έλληνες, όπου συμπεριλαμβάνονται τρεις Παγκόσμοι Πρωταθλητές. Όσοι θα μετέχουν(έχοντας δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα), θα φέρουν συνολικά 8 Παγκόσμιους τίτλους, 17 τίτλους εγχώριων Πρωταθλημάτων και φυσικά θα συμμετάσχει και ο κάτοχος του τελευταίου Patras Battles.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου