ΠΑΤΡΑ: Οριστικά στο χώρο του Νότιου Πάρκου και στο παλιό λιμάνι θα γίνουν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες


Πάτρα: Οριστικά στο χώρο του Νότιου Πάρκου και στο παλιό λιμάνι θα γίνουν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες- Πλήρης επιβεβαίωση δημοσιευμάτων της «Γ»
Η καθυστέρηση της κυβέρνησης σχετικά με την προκήρυξη των έργων, προκειμένου να  να γίνουν οι παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες  της Πάτρας στο χώρο του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, υποχρεώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την οργανωτική επιτροπή να ενεργοποιήσει  το plan B, που περιλαμβάνει-μεταξύ άλλων- την διεξαγωγή των αγώνων στους χώρους του Νότιου Πάρκου.
Η «Γ» από τις 6 Νομεβρίου του 2018 αλλά και πριν ένα μήνα (8 Φεβρουαρίου), μετά την επίσκεψη του αρμόδιου υφυπουργού, Γ. Βασιλειάδη, είχε προειδοποιήσει για τις καθυστερήσεις και τους κινδύνους που συνεπάγονται.
Στη τελευταία επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ έγινε αναλυτική συζήτηση για το που θα γίνουν οι αγώνες και οι αρμόδιοι της οργανωτικής επιτροπής έκαναν γνωστό πως τελικά θα γίνουν στο Νότιο Πάρκο που συνορεύει με το κολυμβητήριο  του ΝΟΠ αλλά και στο χώρο του παλαιού λιμένα της Πάτρας.
Οι πληροφορίες  λένε πως πρόσφατα έγιναν επισκέψεις στην περιοχή όπου οριοθετήθηκαν οι ακριβείς χώροι  που θα γίνουν τα γήπεδά μπιτς χάντμπολ και μπιτς βόλει αλλά και που θα τοποθετήσουν οι κερκίδες για τους θεατές,  οι οποίες θα είναι μετακινούμενες όπως και οι βοηθητικοί χώροι.(ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ από την εφημερίδα Γνώμη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου