ΠΑΤΡΑ: Υποψηφιότητα έκπληξη της Αναστασίας Τογιοπούλου με την παράταξη Πελετίδη


Έκπληξη αποτελεί σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση της συνεργασίας της επί χρόνια συνεργατιδος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολου Κατσιφάρα, Αναστασίας Τογιοπούλου με τον σημερινό δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τογιοπούλου έχει διατελέσει και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Συνδυασμό του κύριου Πελετίδη, συνοδεύτηκε από την ακόλουθη δήλωσή της:
Πίστευα ανέκαθεν στην ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, μακριά από τα συμφέροντα εκείνων που θέλουν να μεταβάλουν τους δήμους σε επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ιδιωτικών τους συμφερόντων και κόντρα στο σύστημα που επιχειρεί, μέσα από τον δήθεν έλεγχο της νομιμότητας να στερεί από κάθε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο τη δυνατότητα να αποφασίζουν αυτοί ως αυτοδιοίκηση για τις τοπικές τους υποθέσεις.

Τα παραπάνω, κόντρα στις επιταγές των καιρών που θέλουν να μας πείσουν ότι άλλοι θα υπαγορεύουν και εμείς απλά θα συμφωνούμε, έκανε πράξη ο Κώστας Πελετίδης τα τελευταία πέντε χρόνια στο Δήμο Πατρέων.
Γι΄ αυτό συμπορεύομαι με τον Κώστα Πελετίδη και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, ώστε μαζί να υπηρετήσουμε και την επόμενη 4ετία τα συμφέροντα και μόνο των πολιτών της Πάτρας και να αποφασίζουμε εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά που θα γίνουν για όλους μας.
Πάτρα 28-03-2019
Αναστασία Γ. Τογιοπούλου
Δικηγόρος
Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου