ΠΑΤΡΑ : Εχει κοντή μνήμη ή πάσχει από αμνησία.


Ακούσαμε τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Κυρίτση να λέει ότι δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ. Προφανώς, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κοντή μνήμη ή πάσχει από αμνησία.
Η Αχαΐα θρήνησε στις 5 Μαΐου του 2010 την Αιγιώτισσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών (έγκυο 4 μηνών) και τους συναδέλφους της, Επαμεινώνδα Τσάκαλη και Παρασκευή Ζούλια, στην τραγωδία της Μαρφίν.

Μπορεί ο κ. Κυρίτσης να μην θυμάται καλά. Είναι ανεπίτρεπτο, όμως, τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του, να προκαλούν με ντροπιαστικές δηλώσεις σαν και αυτή που έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει το θάρρος ο κ. Κυρίτσης να επαναλάβει τη δήλωσή του μπροστά στις οικογένειες της Αγγελικής, του Επαμεινώνδα και της Παρασκευής; Μπορεί να τους εξηγήσει με πειστικά επιχειρήματα γιατί τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν βρίσκονται ανάμεσά μας;
Ο κ. Κυρίτσης ξεπέρασε τα όρια, αφού δεν περιορίζεται πλέον να προσβάλει τους πολίτες που υποφέρουν από τα υφεσιακά μέτρα της κυβέρνησης που στηρίζει, αλλά έφτασε στο σημείο να προσβάλει ακόμα και τους νεκρούς. 
 Ελενα Κονιδάρη
Μέλος Τομέα Υγείας ΝΔ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου