ΠΑΤΡΑ : Θα συμμετέχει στο Καρναβάλι κινέζικος θίασος


Ο εκλεκτός κινέζικος θίασος Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, θα βρίσκεται από σήμερα στην Πάτρα και θα συμμετέχει στο Καρναβάλι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Το συγκρότημα φτάνει στην Πάτρα και το απόγευμα (στις 6:30), θα ξεναγηθεί από την Δημοτική Αρχή στην Αγορά Αργύρη.
Από αύριο, Πέμπτη , θα παρουσιάσει στην πόλη μας, το δρώμενο του Δράκου, δίνοντας μια ξεχωριστή αύρα και ένα σπάνιο θέαμα. Το δρώμενο αποτελεί μία παράσταση δρόμου με καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν τον δράκο, ένα ιερό σύμβολο της κινέζικης κουλτούρας.









Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί σε δύο συνοικίες της Πάτρας αλλά και στη νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου και στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού την Κυριακή 10 Μαρτίου.
-Πέμπτη 7 /3 στην Αγυιά στις 18.30. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας. Παρέλαση επί της Νοταρά, τερματισμός Πλατεία Ντε Μιράτα-Παναχαϊκή, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.
-Παρασκευή 8 /3 στα Ζαρουχλέϊκα στις 18.30. Σε συνεργασία με το Νότιο Διαμέρισμα. Παρέλαση επί  των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, Άνοδος Ανθείας, Ευβοίας, Κεντρική πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, οδός Φιλίππου- Ολυμπιάδος, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου