Με μερεμέτια και «μπαλώματα», δεν φτιάχνεται η Πάτρα

Από το γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:

Το τελευταίο διάστημα, η δημοτική Αρχή της Πάτρας, ανακαλώντας τις πρακτικές της παλιάς εποχής των Κοινοταρχών, πραγματοποιεί διάφορα μερεμέτια σε δρόμους και πεζοδρόμια της Πάτρας, προκειμένου να δείξει ότι παράγει έργο και νοιάζεται για την εικόνα της πόλης.


Όμως, με μερεμέτια και «μπαλώματα», δεν φτιάχνεται η Πάτρα. Αντίθετα, η εικόνα της γίνεται ακόμα χειρότερη, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται καταφανώς για προχειροδουλειές, που σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι λύνουν.
Ας μην ματαιπονεί η απερχόμενη δημοτική Αρχή.
Οι πολίτες της Πάτρας δεν ξεγελιούνται με τερτίπια της δεκαετίας του ’60.
Άλλωστε, δεν… το κατέχει. Η αισθητική του αμπέχωνου και της ντουντούκας δεν ταιριάζει με την αισθητική της πιο ευρωπαϊκής πόλης της χώρας και μίας περιοχής που πρέπει να αποτελεί την μητρόπολη του νότου.
Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ με τον Νίκο Νικολόπουλο επικεφαλής και νέο δήμαρχο της Πάτρας, έχει ήδη ξεκινήσει την καταγραφή όλων των προβλημάτων εικόνας και λειτουργίας της πόλης και μέσα από την ιστοσελίδα www.neapatra.gr ήδη συλλέγει δεκάδες παρατηρήσεις και σχόλια καθημερινά από πολίτες του Δήμου Πατρέων, διαμορφώνοντας ένα ολικό σχέδιο ανάπλασης της πόλης αμέσως μετά τις εκλογές.
Η Πάτρα που θέλουμε δεν είναι μία πόλη της «μια φτυαριάς πίσσα στη λακκούβα». Η Πάτρα που θέλουμε, είναι μία πόλη με πολύ περισσότερο πράσινο, με ετήσιο προγραμματισμό νέων ασφαλτοστρώσεων και επιμέλειας των πεζοδρομίων και του οδικού φωτισμού. Είναι μία πόλη που θα γεμίσει πάλι με καλαθάκια απορριμάτων και σε όλες τις παιδικές χαρές θα εγκατασταθούν νέες και σύγχρονες κατασκευές.
Είναι μια πόλη που όλοι θα σέβονται και θα φροντίζουν, γιατί θα το αξίζει!»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου