ΠΑΤΡΑ : «Έρχονται μαύρες μέρες για την Παναχαϊκή»

Λόγο για μαύρες μέρες έκανε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή με αφορμή τις ύβρεις μερίδας οπαδών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό τόσο προς τους μετόχους όσο και προς τον Δημήτρη Δρόσο.
Θέση γα τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν οι μέτοχοι της Παναχαϊκής αλλά και ο Δημήτρης Δρόσος πήρε η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρει ότι «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δυστυχώς, έρχονται πολύ μαύρες μέρες»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είναι τραγικό σοβαροί άνθρωποι που έχουν καταξιωθεί από την κοινωνία της Πάτρας για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, αλλά και για την προσφορά τους στην κοινωνία μας και την Παναχαϊκή μας, να δέχονται χυδαίες ύβρεις και προπηλακισμούς από 30-50 ανώνυμα άτομα, επειδή χθες η ομάδα μας είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα.
Οι μέτοχοι που έμειναν τον Δεκέμβριο του 2018 για να σηκώσουν στις πλάτες τους το όραμα των φιλάθλων για επάνοδο της ομάδας μας κάποια στιγμή στην ανώτατη βαθμίδα του Ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, δεν σκέφθηκαν ότι πάλι θα βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη και θα στερήσουν χρήματα από τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειες τους, για να βοηθήσουν την Παναχαϊκή μας να μην καταλήξει στο Πρωτοδικείο.
Στην χρονική αυτή στιγμή λοιπόν παρουσιάσθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή των εναπομεινάντων μετόχων και ο Πατρινός Δημήτρης Δρόσος ο οποίος μέσα σε δύο μόλις μήνες έχει συνδράμει την ομάδα μας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς να έχει πάρει έστω και μια μετοχή.
Αυτούς λοιπόν όλους τους ανθρώπους που κοιτούν να βρουν τον τρόπο να ορθοποδήσει η ομάδα, τους έβριζαν με τον χυδαιότερο τρόπο, οι ελάχιστοι ανώνυμοι κουκουλοφόροι, για τους οποίους η ομάδα μας έχει πληρώσει μέχρι στιγμής αρκετές χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα εξ αιτίας της παράνομης συμπεριφοράς τους.
Πιστεύουμε ότι πρέπει πλέον η μεγάλη μερίδα των υγιών φιλάθλων της Παναχαϊκής να απομονώσει αυτούς τους ελάχιστους, για το καλό της ομάδας μας.
Αν συνεχισθεί η κατάσταση αυτή δυστυχώς έρχονται πολύ μαύρες μέρες για την αγαπημένη μας ομάδα, κάτι που φαίνεται να επιθυμούν μάλλον οι 50 αυτοί, εκτός αν οι ίδιοι έχουν μια καλύτερη λύση από την υπάρχουσα...
Ας αναλογισθούν όλοι φίλαθλοι μας αν αξίζει αυτήν την αντιμετώπιση τόσο η ομάδα μας, όσο και όσοι βάζουν μέχρι σήμερα τα χρήματα τους και ας πράξουν κατά συνείδηση...
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου