ΠΑΤΡΑ : Μεγάλη εκδήλωση του Νίκου Παπαδημάτου στις 17 Απριλίου


Με πυρετώδεις ρυθμούς οι ομάδες εθελοντών που έχουν συγκροτηθεί για να ενισχύσουν την υποψηφιότητα Νίκου Παπαδημάτου για το Δήμο Πατρέων, προετοιμάζουν την μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη». 
Καθημερινά επικοινωνούν με τους συμπολίτες και τους ενημερώνουν για την εκδήλωση του συνδυασμού που θα γίνει στην «Αίγλη» στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου. Εκεί όπου ο Νίκος Παπαδημάτος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" 
Η συγκέντρωση αναμένεται να είναι μεγαλειώδης, καθώς τα μηνύματα νίκης που φθάνουν από κάθε γειτονιά και συνοικία, από κάθε γωνιά, από τον Ψαθόπυργο και τα Καμίνια μέχρι την Αρόη, την Εγλυκάδα, τις Ιτιές την Παραλία. Η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου καθημερινά κερδίζει τους πολίτες. Ο ενωτικός του λόγος, η πολιτική του εμπειρία στην αντιμετώπιση ζητημάτων και οι εμπεριστατωμένες θέσεις του για τα προβλήματα της Πάτρας, βρίσκουν μεγάλη απήχηση μεταξύ των πατρινών. 
«Καλώ κάθε συμπολίτη να έλθει στην εκδήλωσή μας. Να μας γνωρίσει. Να συνομιλήσει με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού. Να κουβεντιάσουμε για όλα αυτά που μας απασχολούν. Για την Πάτρα που θέλουμε. Να ακούσει τις θέσεις μας για όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της περιοχής μας», αναφέρει στο κάλεσμά του προς τους πατρινούς ο Νίκος Παπαδημάτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου