ΠΑΤΡΑ : Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων διευκρινίζει


Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 στην συνεδρίαση της στις 22/4/2019, ομόφωνα αποφάσισε προς άρση οποιαδήποτε παρεξήγησης, να διευκρινιστούν τα ακόλουθα.
1.       Η Ο.Ε έχει στοχοπροσήλωση στην άρτια διοργάνωση των Αγώνων.
2.       Όλες οι αποφάσεις της Ο.Ε είναι διαφανείς, αναρτώνται στην « Διαύγεια » και υπηρετούν τον παραπάνω στόχο.
3.       Για το ειδικότερο θέμα του Γενικού Διευθυντή των Αγώνων, η Ο.Ε διευκρινίζει τα εξής:

-      Ο κ. Δαλαΐνας επελέγη από την Ο.Ε για την θέση του Γ.Δ  των Αγώνων, με βάση την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του, στην διοργάνωση μεγάλων διεθνών αθλητικών γεγονότων επί 30 χρόνια, σε συνεργασία και συμφωνία με την ΔΕΜΑ και την ΕΟΕ.
-     Ο κ. Δαλαΐνας είναι εξειδικευμένο επαγγελματικό στέλεχος, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του, με βάση συγκεκριμένες συμβάσεις. Ο τρόπος αμοιβής που επελέγη, για το σύνολο της προσφοράς του έργου του ( τρία διαφορετικά αντικείμενα έργου ), είναι συνήθης σε ανάλογες περιπτώσεις.
-     Οι αμοιβές που έχουν συμφωνηθεί για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία είναι :

Α) Πλάνο και Επιχειρησιακό Σχέδιο Εκτέλεσης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (Project Management) (16.870,00€)
Β) Κριτήρια Αθλητικών Συμμετοχών Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (16.983,00€)
Γ) Διαπίστευση Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (18.860,00€)
Άρα το σύνολο της αμοιβής του κ. Δαλαΐνα, για όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίεςκαι μέχρι τοκλείσιμο των Αγώνων, ανέρχεται στο ποσόν των 52.713 ευρώ. Η Ο.Ε εκτιμά ότι αντικειμενικά το ποσόν αυτό είναι απόλυτα λογικό, για το σύνολο του προσφερόμενου έργου, την θέση και την ευθύνη που αναλαμβάνει.





Με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι η Ο.Ε έχει διασφαλίσει πως κανένας εξ όσων εμπλέκονται με σχέση εργασίας ή είναι μέλη της Ο.Ε, δεν πρόκειται να συμμετάσχει με εταιρείες σε οποιονδήποτε διαγωνισμό έχει σχέση με τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες Πάτρα 2019 ( προμήθειες, κατασκευές )
Ζητούμε από τους συμπολίτες, φορείς και ΜΜΕ, να εστιάσουν στο κοινό όφελος που θα έχει για την πόλη μας και την πατρίδα μας, η άρτια και επιτυχής διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου