ΠΑΤΡΑ : Μέρες …Μαγιού γεμάτες από μουσική, τραγούδια και χορό


Μέρες …Μαγιού σε Ψηλαλώνια και Ομόνοια, γεμάτες από μουσική, τραγούδια και χορό, διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων,για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς .
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1ηΜαΐου και την Παρασκευή 3 Μαΐου, με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη να ανοίγει τις εκδηλώσεις, σε μία μοναδική συναυλία.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης 1η Μάιου, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση.


 Κυρίαρχο στοιχείο,τα παλιά και νέα στοιχεία στον ήχο που διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την επαφή με την ‘’αλήθεια’’, ως μέσο επικοινωνίας.
Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του  Δημήτρη Ζερβουδάκη,συνοδεύουν έξι εκλεκτοί μουσικοί, σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση. Ο Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι), ο Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο- φωνή), ο Θανάσης Αρχανιώτης(Τύμπανα), ο Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), ο Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) και Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου, με την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στις 7.30 το βράδυ, να φιλοξενεί παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα. Στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου