Πήρε σκούπα και φαράσι και ανέλαβε δράση για μια καθαρή Πάτρα!

Ισχυρός ο συμβολισμός της πρωτοβουλίας του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου
Με έναν ισχυρό συμβολισμό η δημοτική παράταξη της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» υποδήλωσε την βούλησή της να μετατραπεί η Αχαϊκή πρωτεύουσα σε μια πεντακάθαρη και αισθητικά όμορφη μεγαλούπολη.


Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος τέθηκε σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, επικεφαλής μιας «αλλιώτικης» εκστρατείας. Μαζί με 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που ήταν εφοδιασμένοι με σκούπες και φαράσια, προχώρησε σε καθαρισμό κεντρικών δρόμων της πόλης!

Η «εκστρατεία» διήρκησε επί δίωρο και στη διαδρομή ο Νίκος Νικολόπουλος, στα… διαλλείματα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς συμπολίτες, που εκδήλωναν την έκπληξη, αλλά και τον ενθουσιασμό τους για την πρωτότυπη πρωτοβουλία της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ».

Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος και τα στελέχη της παράταξής του, συναντήθηκαν και με υποψηφίους άλλων συνδυασμών και είχαν την ευκαιρία, σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού, να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις και ευχές για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.
Αναφερόμενος, ο Νίκος Νικολόπουλος στην σημερινή πρωτοποριακή πρωτοβουλία της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» υπογράμμισε:

«Η καθαριότητα δεν θα είναι μόνο η μισή, θα είναι όλη η αρχοντιά της Πάτρας! Προχωρήσαμε σ’ αυτή την συμβολική κίνηση για να καταδείξουμε ότι η πόλη μας είναι το μεγάλο μας «σπίτι», που οφείλουμε να το φροντίζουμε , όπως κάνουμε και στα σπίτια που διαμένουμε.

Μια σύγχρονη μεγαλούπολη, όπως οραματιζόμαστε την Πάτρα, πρέπει να είναι πεντακάθαρη και φιλική στον επισκέπτη, όπως βέβαια και σε όλους τους συνδημότες μας.
Από τα απλά και αυτονόητα είναι το μήνυμα μας ότι θα ξεκινήσουμε για να οδηγήσουμε την Πάτρα μας στην ανάπτυξη και να την φέρουμε σε εφάμιλλο επίπεδο με σύγχρονες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου