Παραιτήθηκε από το γραφείο Μπόλαρη η σέξι γραμματέας Θωμαρίτα Καλδάρα

Την παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπέβαλε η Θωμαρίτα Καλδάρα.
Η παραίτηση έρχεται μετά τα σχόλια για τις προκλητικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media, στις οποίες συνηθίζει να επιδεικνύει τα πόδια της.Η κα Καλδάρα  είχε αποσπαστεί στο γραφείο του κ. Μπόλαρη ο οποίος, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο χαρτοφυλάκιό του είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματία, και κατείχε θέση διοικητικής γραμματέως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά την παραίτηση η Θωμαρίτα Καλδάρα αναμένεται να επιστρέψει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).
Η Θωμαρίτα Καλδάρα με κορμάκι ποζάρει στον καναπέ
Η ίδια έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο μετά την παραίτησή της:

Φωτογραφίες της σέξι συμβούλου του υφυπουργού Εξωτερικών έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, «ανάβοντας φωτιές» στους χρήστες των social media.
Η κα Καλδάρα, που έχει εργαστεί και ως personal trainer, αποσπάστηκε στις 16 Ιανουαρίου και εδώ και 2,5 μήνες βρισκόταν  στο επιτελείο του Μάρκου Μπόλαρη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου