Παραιτήθηκε από το γραφείο Μπόλαρη η σέξι γραμματέας Θωμαρίτα Καλδάρα

Την παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπέβαλε η Θωμαρίτα Καλδάρα.
Η παραίτηση έρχεται μετά τα σχόλια για τις προκλητικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media, στις οποίες συνηθίζει να επιδεικνύει τα πόδια της.



















Η κα Καλδάρα  είχε αποσπαστεί στο γραφείο του κ. Μπόλαρη ο οποίος, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο χαρτοφυλάκιό του είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματία, και κατείχε θέση διοικητικής γραμματέως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά την παραίτηση η Θωμαρίτα Καλδάρα αναμένεται να επιστρέψει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).
Η Θωμαρίτα Καλδάρα με κορμάκι ποζάρει στον καναπέ
Η ίδια έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο μετά την παραίτησή της:

Φωτογραφίες της σέξι συμβούλου του υφυπουργού Εξωτερικών έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, «ανάβοντας φωτιές» στους χρήστες των social media.
Η κα Καλδάρα, που έχει εργαστεί και ως personal trainer, αποσπάστηκε στις 16 Ιανουαρίου και εδώ και 2,5 μήνες βρισκόταν  στο επιτελείο του Μάρκου Μπόλαρη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου