ΠΑΤΡΑ : Ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στο «πόδι» για την ομιλία του πρωθυπουργού

Κινητοποίηση σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, έχει σημάνει ο κομματικός μηχανισμός  του ΣΥΡΙΖΑ, για την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στο κλειστό του Απόλλωνα, στην Περιβόλα και η επιλογή της Πάτρας δεν είναι, ασφαλώς τυχαία, καθώς  με την αποψινή του παρουσία. Θα επιδιώξει την αύξηση της συσπείρωσης.
Ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού, έχουν σχεδιαστεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για την αποφυγή τυχόν διαμαρτυριών, που θα «χαλάσουν» την εικόνα της επίσκεψης.


Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται στη διάρκεια της ομιλίας του, να κάνει απολογισμό της κυβερνητικής του θητείας, με έμφαση στα μέτρα κοινωνικής προστασίας, ενώ ασφαλώς θα επιτεθεί για ακόμα μια φορά στη Νέα Δημοκρατία.
Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει αναφορά και σε έργα που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στην Πατρών-Πύργου κ.α.

Τέλος αναμένεται να αναφερθεί και στην υποψηφιότητα του Γιώργου Ρώρου για τον Δήμο Πατρέων, απευθύνοντας  κάλεσμα συσπείρωσης γύρω απο τη δημοτική παράταξη «Ωρα Πατρών». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος δήμαρχος θα προσφωνήσει και θα καλωσορίσει τον κ. Τσίπρα.

Συγκροτήθηκε την Πέμπτη η Εκλογική Επιτροπή Νομού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από 39 μέλη που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς, της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και από ανένταχτους, σοσιαλιστές, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας.

Πρώτη σημαντική παρέμβαση, όπως αναφέρεται,  είναι»η μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με ομιλητή τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΑπόλλωνỨ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ
Αναγνωστοπούλου Σία,Αντύπα Μαρία,Βουγιουκλάκη Αλεξάνδρα, Βουκελάτος Κώστας, Γιαννάκενας Κώστας, Γιαννακόπουλος Δημήτρης, Γκόβας Γιάννης, Γούτσος Σταύρος, Γρηγόρης Ηλίας, Ζαμπάρας Μιλτιάδης,Κακκαβάς Κώστας,Καλημέρης Θανάσης,Κανελάκης Νίκος, Κοντογιαννοπούλου Βασιλική, Κοντοές Νίκος, Κουτρουμπέλας Δημήτρης,Κότσαλης Αντώνης,Κριμπάς Γιάννης, Κυριακόπουλος Γιώργος, Κωστακιώτης Δημήτρης, Λαμπροπούλου Σούλα,Λύχρος Γιάννης, Μαντάς Βαγγέλης,Μαρκεζίνης Μαρίνος, Μαρτσούκα Χαρά, Μόσχος Γιώργος, Μπαρλίγκα Άννυ, Ντάγκας Δήμος, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας,Πολίτης - Στεργίου Βαγγέλης, Ριζούλης Ανδρέας, Σιδηρόπουλος Μιχάλης, Σπαρτινός Κώστας,Σταυροπούλου Τασία, Συμεωνίδου Ελένη,Τζελάτης Τάκης,Τούμπας Νίκος,Τσιμπούκης Γιάννης,Φιλιππάτος Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου