ΠΑΤΡΑ : Φίλοι της Παναχαϊκής: «Ζούμε μια φαρσοκωμωδία, τον απόλυτο εφιάλτη»

Οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής «Nortenos», μετά την νέα ήττα της ομάδας τους, βάλουν κατά της διοίκησης με οξείς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς.
Αναλυτικά:
«Πραγματικά, τα λόγια είναι φτωχά. Ζούμε μια φαρσοκωμωδία. Τον απόλυτο εφιάλτη. Ο ψευτοεγωισμός ενός μετόχου το καλοκαίρι, μας οδηγεί στην ανυποληψία. Ενός ανθρώπου, που επέστρεφε τα χρήματα, που τόσο γενναιόδωρα η πόλη του είχε εμπιστευτεί, κατά δήλωση του. Για μια διαφορετική προσέγγιση, έβαλε στόχο να τιμωρήσει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την πόλη, γιατί ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής, εξέφρασε διαφορετική άποψη. Το σχέδιο την επόμενη μέρα, πήρε σάρκα και οστά. Μυστικές συναντήσεις στην Αθήνα, με μόνο σκοπό την εκδίκηση. Εκδίκηση, για έναν εγωισμό!!


Η ομάδα έμεινε ακέφαλη και οικονομικά στον αέρα, για τρεις και πλέον μήνες. Η ομάδα όμως δεν τα παράτησε. Ενωμένοι σαν μια γροθιά παίκτες και προπονητικό team, έδιναν απαντήσεις στο γήπεδο. Ο κόσμος τους αγκάλιασε και τους στήριξε, δίχως αύριο. Μαζί, κόσμος και ομάδα έδωσαν τα πάντα για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Και τα καταφέραμε, ΜΑΖΙ!!!
Τον Γενάρη υπήρξε πρόταση ανενεργού μετόχου, να πάει η ομάδα μέχρι τέλους της σεζόν, στηριζόμενοι στις δυνάμεις, του κάθε μετόχου. Απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, από αυτούς που ετοίμαζαν το έγκλημα που διαπράττουν, από τον Γενάρη έως σήμερα.
Οι οργανωμένοι σε συναντήσεις τους με τους κυρίους Μπακαλάρο, Κεφάλα, Λαμπρόπουλο, Χρυσανθόπουλο, Αποστολοπουλο, Τσαουσογλου, τους είχαν επισημάνει, όσα θα ακολουθούσαν, λες και ήμασταν μάντεις. Δεν ήμασταν μάντεις. Έξυπνοι, είμαστε και δεν μπορεί να μας κοροιδευει κανείς. Σε όλες τις συζητήσεις μας με τους μετόχους, τους ζητήσαμε να σεβαστούν τα χρήματα τους, μεχρι σημερα και να μην χαλάσουν ότι με κόπο πέτυχαν, γιατί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ χρειάζεται αγάπη και όραμα και κανένας τυχοδιώκτης, δεν χωράει στην οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Δεν μας πίστεψαν, εκ του αποτελέσματος. "Θα ανεβούμε", επαναλάμβαναν βαρετά. Όλο το σκηνικό στήθηκε, για το ποιός την έχει πιο μεγάλη και μονον. Φαααααππππ!!!!
Στηρίξαμε την υγεία που προσέφεραν, οι μέτοχοι, τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν έγινε ποτέ το παραμικρό, που θα εκτροχίαζε την πορεία της ομάδας. Εμείς ακολουθούσαμε παντού εντός και εκτός έδρας, πιστά. Πιστέψαμε, οτι η εποχή που η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, θα φτάσει εκεί που ονειρευόμασταν, είχε ξεκινήσει. Δυόμιση χρόνια ελπίδας, καταστράφηκαν για έναν εκδικητικό εγωισμό.
Αφού τον Γενάρη αποφασίστηκε η είσοδος κάποιου, όλα χάθηκαν με την παρουσία του στην Αγυιά συνοδεία 20 ατόμων "προσωπικής ασφάλειας". Ο πλέον δύσπιστος, κατάλαβε τους σκοπούς του. Παραμείναμε αδιάφοροι, παρ' όλες τις απειλές που δεχτήκαμε και παρ' όλες τις πιέσεις, από διάφορα "κέντρα". Συνειδητή απόφαση ήταν, να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Η ομάδα μας δικαιώνει, μέχρι και τον αγώνα της Δράμας. Η απόλυση του Οφρυδόπουλου, διέλυσε την ομάδα, κυριολεκτικά. Στους επόμενους επτά αγώνες κερδίσαμε τρείς βαθμούς, χωρίς καμία νίκη και από δεύτεροι, παλεύουμε να σώσουμε την δεκάδα. Απόλυτη καταστροφή!!!
Τους τελευταίους δυο μήνες έχει βρει όλη η Πάτρα, επιπλέον ασχολία. Παρατηρούν τις τρελές αυξομειώσεις στις αποδόσεις του στοιχήματος, πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας. Απορούμε και αδυνατούμε να καταλάβουμε τους λόγους...
Ο νέος προπονητής από την δεύτερη μέρα, μιλάει και χαρακτηρίζει το ράστερ, υποτιμητικά. Όταν αυτοί οι παίκτες, είχαν την ομάδα δεύτερη και ήταν οι μοναδικοί, που έσπασαν το αήττητο του φετινού Πρωταθλητή της S.L. Σχεδίαζε την ομάδα του καλοκαιριού ενώ η ομάδα ήταν μια ανάσα, από τα μπαράζ. Η συνέχεια, καταστροφική...
Οι οργανωμένες επιθέσεις, τα συστηματικά ψέμματα, οι στοχοποιήσεις οπαδών και η οικονομική δυσχέρεια, δεν μας έκαναν να ξεχάσουμε ότι : "Στόχος είναι η άνοδος". Φυσικά, αφού διέλυσαν τα πάντα άλλαξε και το μότο, για να κερδίσουν χρόνο : "Σε ενάμιση χρόνο η άνοδος και τότε θα κριθούμε". Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα. Πιο χαμηλά έχει??? Για χορηγίες που ακόμα είναι στον δρόμο και για παίκτες που είχαν να παίξουν μπάλα έναν χρόνο αλλά ήταν ταύροι στα εργομετρικά, που ποτέ δεν έγιναν, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.
Κύριοι μέτοχοι, αν έστω κάποια στιγμή αγαπήσατε την Ιδέα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και νιώθετε την παραμικρή υποχρέωση για την πόλη, βρείτε σοβαρό επενδυτή και εξασφαλίστε το μέλλον της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Έχετε ηθική υποχρέωση στην πόλη που σας εμπιστεύθηκε. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ , πρέπει να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα.
Κύριοι, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και γενναία να βγείτε μπροστά και να αναζητήσετε σοβαρό επενδυτή. Κάνατε ένα τεράστιο λάθος. Μέσα από τα λάθη, μαθαίνουμε. Ελπίζουμε, να πήρατε το μάθημα σας και να θυμάστε ότι όλοι εμείς στην ίδια πόλη κυκλοφορούμε!!!
ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
ΥΓ. "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΑΙ"...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου