Φρίκη στην Ηλεία: 13χρονη θύμα βιασμών από τον 15χρονο αδερφό της και τον θείο της!

Ενα κορίτσι κάθεται στο πάτωμα κλαίγοντας
Σοκ ακόμη και στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση προκάλεσε η περίπτωση μιας ανήλικης κοπέλας από χωριό της Ηλείας που φέρεται ότι έπεφτε θύμα βιασμού από τον αδελφό της και τον θείο της!Η κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», είναι σήμερα 16 ετών και διαμένει σε χωριό της Ηλείας.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές προκύπτει ότι από την ηλικία των 13 -δηλαδή τα τρία τελευταία χρόνια- βιώνει δραματικές στιγμές.

Πέρα από τους βιασμούς, η κοπέλα φέρεται ότι έπεφτε θύμα ξυλοδαρμών και από μικρότερη ηλικία.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πατρίς για τη 16χρονη και τους βιασμούς
Το σημερινό, σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πατρίς» / Πηγή: PATRISNEWS.GR
Συστηματικοί βιασμοί από αδελφό και θείο

Συγκεκριμένα, ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της φέρεται ότι τη βίαζε από όταν εκείνος ήταν 15 και εκείνη 13.Σύμφωνα με την «Πατρίς», ρόλο – δημίου για την κοπέλα διαδραμάτιζε και ο θείος της, ο οποίος επίσης φέρεται ότι τη βίαζε συστηματικά.

Πρόκειται για τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος διαμένει στο ίδιο χωριό και είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών.
Η 16χρονη το «έσκασε» από το σπίτι

Κατά τις ίδιες πηγές, η συγκλονιστική υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν από λίγες ημέρες, όταν ο πατέρας της 16χρονης απευθύνθηκε στις Αρχές, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της απηύθυνε έκκληση για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του, δίχως ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί αν η κόρη του τον ενημέρωσε για τους βιασμούς και τον εφιάλτη που βίωνε.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου