ΑΜΑΛΙΑΔΑ : Άνοιξε τις πύλες της η 19 Ανθοκομική Έκθεση

Τις πύλες του άνοιξε και επίσημα ο ανοιξιάτικος θεσμός της Ανθοκομικής Έκθεσης στην πλατεία Ανεμομύλου Αμαλιάδας.
ANTHOKOMIKH 2019 4Ένας θεσμός - πόλος έλξης για τους Ηλείους, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και στους επισκέπτες να αγοράσουν λουλούδια. Τα εγκαίνια τέλεσε το βράδυ της Κυριακής δήμαρχος Ήλιδας κ Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ακολούθησαν μια σειρά από εκδηλώσεις.
Φυτωριούχοι και ανθοπώλες από την Αμαλιάδα και όλη την Ηλεία διαθέτουν στο καταναλωτικό κοινό πληθώρα λουλουδιών, φυτών, μυρωδικών, βοτάνων με τα οποία θα κατακλύσουν τους πάγκους τους στην πλατεία Ανεμομύλου, δίνοντας τον τόνο της άνοιξης και μια μοναδική


ANTHOKOMIKH 2019 1ευκαιρία για τους φίλους των λουλουδιών και του πρασίνου, να τα προμηθευτούν και να ομορφύνουν τα σπίτια τους, τα μπαλκόνια και τους κήπους τους.




Επίσης, στους χώρους της έκθεσης υπάρχουν και εκθέτες χειροτέχνες, αλλά και πάγκοι με παιχνίδια για μικρά παιδιά, ενώ ο Δήμος Ήλιδας έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και ψυχαγωγικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


ANTHOKOMIKH 2019 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου