ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Τραγωδία στο Νεοχώρι: 20χρονος στρατιώτης το νέο θύμα της φονικής διώρυγας - Είχε πάρει εκλογική άδεια

photo: aixmi - news Τη ζωή του έχασε ένας ακόμη νέος άνθρωπος στη διώρυγα στο Νεοχώρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε μέσα σε αυτή με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε.Πρόκειται για έναν 20χρονο που είναι θύμα της αμέλειας των υπευθύνων να προστατεύσουν τον αύλακα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να ανασύρουν το νεαρό από τη διώρυγα τον οποίο μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 Τον άτυχο νεαρό εντόπισαν οι δύτες της Εθελοντικής Ομάδας Ερευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου, που κλήθηκαν για να βοηθήσουν . Οπως είπαν οι δυο δύτες μιλώντας στο aixmi – news. gr. έπεσαν στα θολά νερά και με δυσκολία έκαναν τις αναζητήσεις.Ο νεαρός εντοπίστηκε όταν άρχισε να πέφτει η στάθμη του νερού, όταν οι αρμόδιοι ειδοποιήθηκαν να κλείσουν τις πόρτες. Ο νεαρός υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και είχε έρθει στο Νεοχώρι για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Για τον θάνατο του φαντάρου εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Στρατού:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της 26 Μαΐου 2019, ο Στρατιώτης (ΕΜ) Γ. Π. Τ. του 50 ΤΥΠ, τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, ευρισκόμενος σε εκλογική άδεια στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου