ΠΑΤΡΑ :Συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ


Αρχίζουν το Σάββατο 1η Ιουνίου, οι θερινές σπουδαστικές συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ [Κορίνθου 280].
 Συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των τάξεων κιθάρας, του καθηγητή Γιώργου Αθανασακόπουλου και μαντολίνου, των καθηγητών Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.
      Την Κυριακή το πρωί στις 11.30, θα γίνει η παρουσίαση των σπουδαστών πιάνου, τάξεων των καθηγητριών Λούσης Χριστοδούλου και Αγγελικής Κυριακοπούλου, κιθάρας, τάξεων των καθηγητών Ανδρέα Μπένου και Χρήστου Τσαϊλάκη, ακορντεόν, τάξης του καθηγητή Απόστολου Τσέφου και σαξοφώνου- κλαρινέτου, τάξης του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια Μαρίνα Μυλωνά.

               Τέλος την Κυριακή το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των σπουδαστών βιολιού, τάξεων των καθηγητριών Λιλής Αγγιούς και Λάουρας Λούκα, φλάουτου, του καθηγητή Σέργιου Σοϊλέ και σαξοφώνου- κλαρινέτου, του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει και πάλι η καθηγήτρια, Μαρίνα Μυλωνά.

               Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου