ΠΑΤΡΑ : Η ΝΕΠ στήριξη και αναδιοργάνωση του γυναίκειου τμήματος πόλο

Η ΝΕΠ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, με τίτλο «Στήριξη και αναδιοργάνωση στο γυναικείο τμήμα πόλο»:
«Ο υποβιβασμός από την Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ως γεγονός είναι ούτως ή άλλως άσχημο και ψυχοφθόρο.
Στην οικογένεια όμως της ΝΕΠ, ο υποβιβασμός της ομάδας Γυναικών, μας στεναχωρεί όλους καθώς έγινε υπό περίεργες και βίαιες συνθήκες (τα γνωστά έκτροπα της ομάδας του Ν.Ο. Λάρισας, οι απαράδεκτες συμπεριφορές των παραγόντων του και οι άσεμνες και επαίσχυντες χειρονομίες των παικτριών τους καθώς και η παρουσία των ΜΑΤ στον τρίτο κατά σειρά αγώνα) που μας δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα. 
 
Τα τελευταία γεγονότα κατάφεραν να μας γεμίσουν αγανάκτηση και αποτροπιασμό από την μία πλευρά, από την άλλη όμως βγαίνουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό και έτοιμοι για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα μας, στηριζόμενοι στις υγιείς βάσεις που ήδη υπάρχουν.
Άμεσα, την Δευτέρα 6/5/2019, το ΔΣ της ομάδας μας συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση και ομόφωνα αποφάσισε την πλήρη στήριξη στον προπονητή μας Δημήτρη Μπιτσάκο καθώς και σε όλες τις αθλήτριες μας, για την μέγιστη και ηρωική προσπάθεια που κατέβαλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Αποφασίστηκε επίσης, η αναδιοργάνωση του επιτελείου του γυναικείου τμήματος, ορίζοντας ως αποκλειστικό υπεύθυνο τον κ. Γ. Ανδρουτσέλη, Ταμία του ΔΣ, πάντα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Μ. Τσουραμάνη, τον Έφορο του τμήματος γυναικών κ. Δ. Σινέμογλου και τον Προπονητή Δ. Μπιτσάκο, με σκοπό την συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας για την εξέλιξη του τμήματος. Η νέα προπονητική ομάδα θα συνεχίσει φυσικά να περιλαμβάνει και την κα Σοφία Μανέτα, προκειμένου να ενισχύσει με την εμπειρία και τη γνώση της, τις νεαρές αθλήτριες μας.
Ο επανασχεδιασμός των υποδομών αποσκοπεί σε ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καθώς τα 8 μετάλλια που έχει κατακτήσει η ομάδα μας σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες τα τελευταία 5 χρόνια δεν είναι αρκετά για τις φιλοδοξίες αλλά και τις δυνατότητές μας.
Ο υποβιβασμός μας δυναμώνει και δεν είναι παρά ένα μικρό διάλλειμα από την συνεχή και αδιάκοπη ανοδική πορεία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια η ΝΕΠ στην Γυναικεία Υδατοσφαίριση.
Το Δ.Σ. της ΝΕ Πατρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου