ΠΑΤΡΑ : Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης



Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ανδρέας Αντωνόπουλος, ξεκινώντας την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε τα εξής:
Σήμερα, πρώτη μέρα της συνάντησής μας, θα σας μεταφέρω το μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη: 

«Αγαπητέ συμπολίτη,
Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, που μας εμπιστεύτηκες και μας τίμησες με την ψήφο σου. Κάναμε μαζί ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη.
Δεν ζητάμε να συμφωνήσεις σε όλα μαζί μας. Δίνουμε το χέρι σε όλους, για να συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα. Μπορούμε να συμπορευτούμε για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης μας.
Σε καλούμε, ανεξαρτήτως τι ψήφισες στον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι. Να μην λείψεις από τον έντιμο και ωραίο αγώνα. Να υπερασπιστείς την αλήθεια, την εντιμότητα, την νοικοκυροσύνη, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά.
Με τη συμμετοχή σου στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να διασφαλίσεις τη δική σου νίκη, τη νίκη του πατραϊκού λαού.
Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.
Για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού».
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι την Παρασκευή 31 Μάη, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ο Δήμαρχος Πατρέων, θα απευθυνθεί στον πατραϊκό λαό και θα τον καλέσει με τη συμμετοχή του στις εκλογές, να δώσει μια ακόμα μεγάλη νίκη στην «Λαϊκή Συσπείρωση». Μια νίκη ακόμα, για τον ίδιο το λαό.
Γιατί θέλουμε να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο, να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού, να συνεχίσουν να είναι μπροστά, οι λαϊκές ανάγκες.
Υπάρχει ήδη διαμορφωμένο ένα μεγάλο ρεύμα στήριξης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα γιγαντωθεί. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα από εκλεγμένους προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι δεν ήταν υποψήφιοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και του δηλώνουν την πλήρη στήριξή τους, τη διάθεσή τους για συνεργασία και συμπόρευσή τους και τη στήριξή τους στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτό το ρεύμα έχει επεκταθεί σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου μας και βέβαια ο Δήμαρχος Πατρέων, οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, μαζί με εκατοντάδες απλούς, λαϊκούς ανθρώπους που συμππορεύονται στον έντιμο, ωραίο αγώνα, για να παραμείνεί ο Δήμος στα χέρια του λαού. Θα είναι σε καθημερινή επαφή με τους δημότες στις γειτονιές, αλλά και στους χώρους δουλειάς, ν’ ακούσουν και να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο γιατί μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας με τον πατραϊκό λαό, όπως το κάνουμε εδώ και χρόνια. Αυτό είναι και το καλύτερο debate, το πιο δημιουργικό, αποτελεσματικό για να φτάσουν οι ανάγκες του κάθε Πατρινού, στον Δήμαρχό του.
Έτσι θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες.
Ο πατραϊκός λαός ψήφισε προχθές και η ετυμηγορία του είναι γνωστή. Ελπίζουμε να την σεβαστούν όλοι και να μην συνεχίσουν τις γνωστές μαθηματικές αλχημείες.
Ο πατραϊκός λαός πρέπει να μάθει και οι υποψήφιοι πρέπει να απευθύνονται απευθείας στον ίδιο, για να δει, να κρίνει, να συγκρίνει και να αποφασίσει. Εξάλλου η διαδρομή του κάθε υποψήφιου Δημάρχου είναι γνωστή στους Πατρινούς, τους έκρινε ήδη. Την ερχόμενη Κυριακή, περιμένουμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο όπως φαίνεται θα είναι ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό, που θα εκφράζει το αίσθημα και την απόφαση του Πατραϊκού λαού, να προχωρήσει μπροστά, με Δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου