ΠΑΤΡΑ : Έχει «λερωμένη τη φωλιά της» η απερχόμενη Δημοτική Αρχή

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΤΙΔΗ, ΖΗΤΑΕΙ Η "ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ"
Ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου κάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο να εξηγήσει γιατί μοίραζε λεφτά σε «εκλεκτούς» συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής με μηδενική έκπτωση
Έχει «λερωμένη τη φωλιά της» η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Κώστα Πελετίδη στο μέγα ζήτημα των εκατοντάδων απευθείας αναθέσεων- και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με «μηδενική» έκπτωση και χωρίς να συντρέχει λόγος επείγουσας ανάθεσης- και δεν τολμά ν’ απαντήσει με την ελπίδα ότι θα «χαθεί» το θέμα μέσα στα εκατοντάδες της προεκλογικής επικαιρότητας.
Όμως ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου είχε και σήμερα ψηλά στην ενημερωτική ατζέντα το εν λόγω θέμα και κάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο να εγκαταλείψει την τακτική της φυγομαχίας.
Συγκεκριμένα, είπε στους δημοσιογράφους:
 «Σε προηγούμενη ενημέρωσή μας δηλώσαμε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει να φυγομαχεί. Ακόμα χειρότερα, εμφανίζεται σαν είναι, εκούσια ή ακούσια, σε ένα στεγανό χώρο, χωρίς καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, χωρίς συμμετοχή στα τεκταινόμενα, με κινήσεις εκ των προτέρων καθορισμένες. Σε μία περίσταση που κρίθηκε ότι πρέπει να αντιδράσει, αυτό έγινε από το ΚΚΕ για λογαριασμό της!
Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις που οφείλει να απαντήσει.
Χθες ο υποψήφιος της παράταξής μας κ. Παναγιώτης Ρηγόπουλος έθεσε σημαντικά ερωτήματα που σχετίζονται με ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο θέμα.
Την κατά παρέκκλιση κάθε μορφής δεοντολογίας αλλά και νομιμότητας, πάγια τακτική του δήμου για απευθείας αναθέσεις εργολαβιών.
Δηλαδή, δημοτικά έργα χρηματοδοτούμενα με λεφτά δικά μας και όλου του Ελληνικού λαού ανατίθενται κατά το δοκούν σε αρεστούς της Δημοτικής Αρχής.
Ως κομμουνιστής ο κ. Πελετίδης και τα μέλη του συνδυασμού του υπερηφανεύονται για το ηθικό πλεονέκτημα της ιδεολογίας τους και για την άμεμπτη, διαυγή και υπέρ του δημόσιου συμφέροντος άσκηση οικονομικής διαχείρισης.
Μετά τις αποκαλύψεις του κ. Παναγιώτη Ρηγόπουλου όλα αυτά τίθενται υπό σοβαρή αμφισβήτηση.
Εδώ επιβάλλεται απάντηση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και όχι από το ΚΚΕ, εκτός αν το κόμμα είναι ο ηθικός αυτουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου