ΠΑΤΡΑ : Επιστολή Τσιμάρα στον Δημήτρη Διαθεσόπουλο


Ο Χάρης Τσιμάρας, παλιός πολίστας και πατέρας των παικτριών της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Ευδοκίας και Ευφροσύνης, απέστειλε την εξής επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο με αφορμή όλα όσα έγιναν στην σειρά των πλέι-άουτ της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο με τον ΝΟ Λάρισας:
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Σου αποστέλλω αυτή την επιστολή για να σου εκφράσω την απογοήτευσή μου και την λύπη μου ως Πατρινός που έπαιξα το άθλημα το όποιο εσύ προσωπικά ανέδειξες για χρόνια και έφερες επιτυχίες εντός και εκτός της χώρας.
Σε καλώ προσωπικά και επειδή σε γνωρίζω χρόνια και είσαι αρχοντόπαιδο, ξέρεις, αγωνιστής, όπως και εμείς... «αλήτες του λιμανιού», αλλά με ήθος και σου ζητώ να ερευνήσεις το βιντεάκι του αγώνα και να κρίνεις προσωπικά το καθεστώς που διεξήχθη η αναμέτρηση.
 
Έχω να σου εκφράσω ότι έπαιζαν παιδιά, κορίτσια, ηλικίας 14 ετών, οι οποίες είναι πρωταθλήτριες για το 2019 και έπαιζαν μέσα σε πολεμικό κλίμα για την τιμή τους και την αγάπη πρός την πόλη τους και για το άθλημα τους. Και ξέρεις κάτι άλλο; Αυτές είναι που θα σε κάνουν περήφανο σε αυριανές επιτυχίες σου με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.
Έχεις την υποχρέωση να απαντήσεις προς τον Πατραϊκό λαό, στο Πατραϊκό πόλο, με κάποιο κείμενό σου ως πρόεδρος που για χρόνια σε στηρίζει η Πάτρα και το γνωρίζεις και να μην επιτρέψεις αλλά τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.
Δεν σου ζήτω να ανατρέψεις το αποτέλεσμα, αλλά να φερθεις άξιος της υπόληψής σου και όποιος διαχειρίζεται με άκομψο τρόπο την καρέκλα σου και το όνομα σου, απλά να απομακρυνθεί.
Είχες μια λαμπρή πορεία στο χώρο μας και κανείς από όλους εμάς δεν το αμφισβητεί άρα εδώ και τώρα να συγκαλέσεις την ομάδα σου και τους συνεργάτες σου για το ποια θα είναι η στάση της Ομοσπονδίας στο μέλλον.
Φιλικά πάντα,
Χάρης Τσιμάρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου