ΠΑΤΡΑ : Ο Αθανάσιος Καφέζας αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος».

 Ο γνωστός πατρινός δικηγόρος Αθανάσιος Καφέζας αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος».
Έχοντας επί χρόνια ενεργό συμμετοχή στα κοινά ο Αθανάσιος Καφέζας γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και αποτελεί το κατάλληλο πρόσωπο, ώστε στις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να ενημερώνει για τα τρέχοντα ζητήματα , αλλά και τις θέσεις της δημοτικής παράταξης.
 
 Σε δήλωσή του , με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Καφέζας σημείωσε: «Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του εκπροσώπου τύπου της παράταξης. Μιας δημοτικής κίνησης που από τη θέση της δημοτικής αρχής θα φέρει την Πάτρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Ο Νίκος Παπαδημάτος με εμπειρία, γνώση και προπαντός όρεξη για δουλειά θα αποδειχθεί ο καταλληλότερος Δήμαρχος για την Πάτρα του μέλλοντος». ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο Αθανάσιος Καφέζας γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1967, στην Πάτρα. Υπήρξε μαθητής του Προτύπου Κλασσικού Λυκείου της Πάτρας, ενώ αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Munster της Γερμανίας. Από το 1993 ασκεί ελεύθερη δικηγορία στην Πάτρα. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Γνωρίζει άριστα την αγγλική και την γερμανική γλώσσα. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών επί 9 έτη. Διατέλεσε ταμίας και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. - Ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κων/νος Καραμανλής (Παράρτημα Πάτρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου