ΠΑΤΡΑ : Επίσημη έναρξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας κλάσης J/24Με μία λαμπρή τελετή παρουσία πλήθους κόσμου και όλων των πληρωμάτων κηρύχθηκε χθες (Κυριακή 5 Μαΐο) η επίσημη έναρξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας κλάσης J/24 της Πάτρας.
Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο παλατάκι της πόλης μας, το Δημοτικό θέατρο, όπου τα ξένα κυρίως πληρώματα, απόλαυσαν τόσο τον χώρο όσο και την τελετή.
Το Λύκειο των Ελληνίδων έκανε την αρχή παρουσιάζοντας παραδοσιακούςχορούςαπό τα Ελληνικά νησιά, για 20 λεπτά, με εντυπωσιακές φορεσιές και με ένα ιδιαίτερο τόνο, που ξέφευγε από το συνηθισμένο τουριστικό ύφος.
Στη συνέχεια η Ελληνική Κλάση J/24 παρουσίασε και βράβευσε το ζεύγοςJardine, μια μορφή της Ιστιοπλοΐας η οποία έχει προσφέρει πολλά στην Ελληνική κλάση. Ήταν μια από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς που έδωσαν έναξεχωριστό τόνο στην τελετή έναρξης, καθώς το Βρετανικό ζεύγος αποτελεί τη ζωντανή ιστορία τόσο της κλάσης, όσο και της ιστιοπλοΐας.
Κατόπιν ο διοργανωτής, ΙστιοπλοϊκόςΌμιλος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες για την συνεργασία τους στον Τάκη Πετρόπουλο,υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, στον Νίκο Κοντοέ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π.Α, στον κ.Νικόλαο Ματούλα, Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών και στον Άρη Παλικάρη, Πρόεδρο της Ελληνικής Κλάσης J-24.
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο εκτελεστικός διευθυντής της διεθνούς κλάσης κ.Howells, άρτι αφιχθείς προς τούτο από την Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου